22 februari

Dåligt skrivande utav mig här, jag vet :p Men kan berätta att jag nu har kommit hem från Frankrike, närmare bestämt idag. Istället för 29 timmar, som ditresan tog så gick hemresan på 24. Det var väldigt skönt med tanke på att jag har gått och blivit sjuk med halsont, förkylning och ungen röst alls. Så jag och min älsklings Filip har legat och hostat ikapp de senaste tre nätterna :p Varför ditrsan tog så lång tid var för att busschaufförerma var snåla rent utsagt. haha. I Frankrike måste man åka igenom massa tunnlar och det kostar att få åka där igenom. Så kom vi till den sista tunneln, tror jag det var. Och då tyckte de att den var för dyr. Tror det handlade om 200 euro eller nåt sånt. Så de sa att vi tar en genväg igenom bergen. Börjar bli lite lätt skakis när de bara säger det där. Så vi kör upp för detta berget, på kringelikrok-vägar :p Sen när vi väl kommer fram och ska köra ner berget så tar det stop. Vägen är avstängd p.g.a en lavin som härjat där för inte så längesen. Fruktansvärt mycket snö och bussen har lite svårt med väggreppet. Inte alls kul. Så det var bara att vända och köra tillbaka ner för berget och igenom den dyra tunneln, ändå. Så det var lite drygt. Väl framme, 5 timmar försent och den andra bussen har varit där i fem timmar redan. DÅ får vi reda på att Axel och Anna inte får bo med oss. Så det var mindre kul. Som tur var så var deras två roomies snälla. Men det slutar ändå med att Axel och Annas resväskor står hemma hos oss :P Första dagen var sisådär i backen. Andra gången jag åkte skidor. Men det gick bra sen under veckan :) På söndan var det barrunda, den sög. Den var inte alls kul. Vi blev uppdelade i två grupper. Går vi till första baren, där får vi inte komma in än. Så vi får gå till det stället där vi egentligen skulle sluta kvällen. Efter nästa bar går jag,tim och johanna hem :p Utelivet var inget vidare kan jag säga. Även om man är där för skidåkandets skull så skadar det inte med en riktig nattklubb, med dansgolv. På onsdag så hoppade jag skidåkningen p.g.a smärta i knäna. Och jag valde verkligen rätt dag. Den dagen var det sämst väder, det blåste rätt mycket. Annars har vädret varit kanon hela veckan och man kan skryta med att man har fått lite färg i ansiktet :) Och nu sitter jag här hemma igen. Fruktansvärt ont i halsen, feber och en sönderhostad hals. Så det får bli ett besök hos fabror doktorn imorn :)

Hade tänkt åka till Hörby imorgon och göra lite teori, då mitt körkort börjar närma sig :) Wiiho! Har dock inte fått någon tid men ska få det nästa gång jag kommer :) Vilket förhoppningsvis blir imorgon.

Jag och Filip firar 1-år imorgon :) <3 Så det skulle varit kul att kunna ta sig dit och mysa lite :) Hoppas på att det inte är något allvarligt med min hals.

.....................................Alexandra<3Filip 23/2-08.............................

          Du är det bästa som finns! Och jag är så himla glad att det är du och jag :)


XOXO;) Alexandra

RSS 2.0