Fredag imorgon :D

Sorry att jag inte skrev nåt igår efter träningen men jag kunde verkligen inte skriva nåt. haha. Mina händer darrade nåt så otroligt och jag hade i princip ingen kraft alls i dem :p Men box är verkligen helt otroligt att kul att träna och det är bra träning också kan jag säga ! Lite självförsvar också i det hela och det är ju aldrig fel att ha. Så lite träningsvärk idag har man allt, haha. Dock inte så mycket som jag trodde man skulle ha.

Imorgon är det fredag och då ska man till Malmö med "gänget" haha.. Kan nog bli trevligt !

Plugg nu ! Arrivederci ! :D

Träning börjar idag ! Beach 2008 here we come ! :D

haha. Idag blir det box-träning med Lalle på nya träningslokalerna utanför byn ! Trevligt att nån vågar starta nåt nytt ! :) Får se om det funkar, hoppas det ! och att det är bra tränare.. Jag längtar iaf =)

http://www.olofslund.se/olofslund/index.asp


Meeen hör av mig sen ikväll ! efter träningen, så kan jag berätta hur det är :)

Tjingeling

Du är helt jävla fucking bäst ! Jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli så här igen, men du anar inte hur bra det känns! =)

Glad dag idag ! :)

Jag verkligen älskar att vara på bra humör, men vem gör inte det :p Idag har varit en sån bra dag, hade lite sovmorgon idag, vaknade av mig själv 7.30 :) somnade om och blev väckt av klockan en kvart senare men somnade om då också och kom inte upp ur sängen förräns 8.10 :p haha.. Sen blev det bussen 9.00 ! men det gick bra ändå ! Jag hann med den iaf..

Skolan var lugn idag, tyckte jag. På italienskan så var vår ordinarie lärare sjukskriven fick vi reda på i 2 veckor så vi ska ha vår gamla lärare nu ett tag igen :D Riktigt roligt och det blev mkt flumm på italienskan, kuuul :D Sen fick vi reda på att Gabrielle, latinläraren va sjuk, yeeeeeees :D Latin är inget kul alls ! Hoppas bara hon är sjuk imorn också, så man slipper latin i 1½ timme, antagligen är hon inte det bara för att jag säger så här :p Så idag slutade jag 14.15, inte varje dag men guuud vad skönt !

Idag blir det plugg ! :p va ovanligt. haha..

Tjingeling !!

Engelska är skit och jag vill ha lov igen !

haha :p nää, första skoldagen efter lovet var ingen kulig dag alls.. Det enda positiva nu efter lovet är att det är ljust ute på morgonen. haha. Tur att det bara är 3 veckor till påsklovet :D På fredag blir det utgång i Malmö ! Något nytt ställe som grabbsen hittat :p Sen blir det jobb hela helgen ! kuuuul.. NOT :p
Fick tillbaka ett prov på engelskan, blev godkänd men fyyy vad dåligt ! blää på engelska just nu..

Men man är ändå gladare nu när det är ljusare ute, jag har faktiskt inte varit nåt vidare sur eller arg på ett tag nu och det e kul =) haha.. Kan dock finnas en annan orsak till att jag är mycket gladare nu också ;) <3

Nu ska jag gå o göra nåt vettigt.. Box-träning på onsdag med Lalle, deeet ska bli nice ! 80 min intensiv träning, beach 2008 here we cooome ;) haha..



Tjingeling

Skolan imorgon !

Buhu.. Då var detta lovet slut, det har gått så fort ! Har inte hänt så himla mkt..

Igår fick jag hem balklänningen som jag ska ha på balen :) och Filip va hos mig och klänningen blev godkänd av honom :p haha. Idag så åkte jag o Filip till Hörby vid halv 1 sen spelade han innebandy och jag blev hämtad vid halv 3 igen ! tycker om dig mest sötnos.. !!

Nu ska jag dega i sängen ;) sista dagen innan skolan börja ! :(

Tjingeling !

Det blev en dag på Skånes djurpark :p

Jag hade inget bättre för mig idag så jag tänkte, när Nina frågade mig om jag inte kunde följa med, jaa va tusan ! Inte varje dag man åker till Skånes djurpark + att man rör på sig lite och får massa frisk luft i sig :) Fast fyy vad trött man blir ! :o Jag e helt slut nu, haha..

Jag kan skriva mer sen om dte händer nåt kul vill säga ! för nu ska jag gå o lägga mig på soffan :)

Tjing tjing

Balklänningar är fin fina :)

Det blev en trevlig tur till Lund :) Mötte Malla och Sara på Ginatricot, sen gick vi till Espresso house och satte oss en stund :) Drack varm choklad m grädde och marshmallows. Sen gick vi och pröva balklänningar, eller jag prövade iaf :) jag tror jag är kär ! Hittade en som va såå himla fin, det enda dumma var att den va i svart, känns som lite tråkig färg på en bal, sen kostade den 2000 kr också.. men ussch va fin ! fick ingen bild på den, men den satt perfekt och va verkligen helt underbar ! :p

image10

Fika i Lund :)

Idag blir det fika med Sara, Malla och Emma i Lund :) Treevligt värre :) Sen blir det nog lite prövning av balklänning också !

Igår var det exakt en månad till Sara fyller 18 :D:D hihi.. OCH 3 månader till vår 18-års fest !! Fyyy vad kul det ska bli !

Jag har verkligen inget kul att skriva nu ! men skriver mer sen :) kanske lite bilder då också ;p

Tjingeling !

17 februari

Kom på att jag har namnsdag idag :p


Alexandra, Sandra även Sandra Kuseta har namnsdag idag :p men den ungen är i Spanien ! :p

Fick bli en bild på mig och Sandra bara för det ;)

image9

Sportlov :)

Det är sååå skönt ! :) Fast det händer inte så mkt, kanske skönt ändå, bara ta det lugnt :) Blir inte så mkt jobb heller.. Det är skönt också :p haha.. Får se om det blir nån shoppning nån dag. Mitt kort slutade funka i fredes när jag o filip va i Lund.. Fick åka in till stan från Nova, gick in på banken där och så säger dem att dem har något problem med sin sever, det va där jag suckade av lättnad :p haha.. Så det blev inget handlat för mig då :p Kollade lite balklänningar :) hittade ingen så jätte fin precis och jag får ju inte pröva nån utan att filip e med, så det lär väl inte bli nåt prövande på lovet då :p haha.. Du kan komma hem nuuu tycker jag :p haha..


Tjingeling !

MVG till vår film, jaaa tack :D

Fick MVG på svenskan idag ^^ Vi gjorde en modernisering av Romeo&Julia :p omdöpt till Ragnar&Jasmina.. Jag spelade Jasmina och ärligt talat, jag trodde inte att jag kunde hålla minen så bra i vissa scener ! haha. Det va lite bra gjort faktiskt :D Stolt som tusan och hela klassen berömde oss ! Det va kul :)

Äntligen lov, sååå skönt ! Känns helt konstigt att kunna sätta sig vid datorn utan dåligt samvete för att man har läxor o göra men man orkar inte göra dem xD haha..

Tjing Tjing !! <3

Alla <3 dag !

Tänker inte fira den precis, men jag får väl vara snäll iaf ^^ fast det är jag alltid ;) haha..

Sista skoldagen innan lov imorn !! sååå himla skönt.. På fredag blir det Nova med sötast ;) Sen ska jag till Emma efter det och tydligen ska Rasmus också dit :D kulig prick det, höhö..



 Du är bra bra bra ! och förlåt för att kan vara en pain in the a** ibland. Du är helt enkelt bäst ;)

Tjiiiingeling sötnosar !

<3 till alla dem som inte får nåt av någon annan :) även om ni inte känner mig !


Glosor är SKIT !!

Engelsk prov imorgon. Det gillas inte alls, för det består av extremt många glosor + massa texter.. Texterna är lätta men glosorn, poooh !! dem är jobbiga.. Sen betyder dem helt "fel" jag menar, mean-dålig,ringa ? Det e heeelt fel, liksom, ringa ? :s var kommer det in i bilden där.. gaah !

Matte-provet idag gick inte heller bra ! Nu ska jag plugga mer engelska. !


Tjingeling

<3<3

Ananas är gott :D

Helgen har varit ganska ok.. Var som sagt hos Emma i fredes, vi stack ut i Eslöv efter många om och men, men dte va dock ett dumt val ! :p haha.. Eller lite kul va det men hade hellre vatt hemma hos Emma och kollat film ^^

Igår var det slappe-kväll hos Filip :) Jag fick såklart inte kolla på melodifestivalen för honom :p Vi åt fruktsallad med ananas, banan och apelsin, gott gott :D Fick iaf kolla på Titanic :D den e så bra !

Idag blir det plugg, för det är prov nästa vecka, inte kul alls ! :p

Tjiiiingeling!

Helg och ny frisörtid :D

Nuu är jag hos braiga Emma :D hon är i duschen så jag intog platsen framför datorn lite :p OCH jag har varit och fptt en ny frisörtid, i Hörby, sååå himla nice. klockan 11.00 :D såå nu återstår klänningen också. hmm, fast den fixas förhoppningsvis snart.. jag hopas verkligen att min kusins passar mig ^^ Jag får inte köpa en ny bara för att det inte är min egna bal, lite tråkigt dock. men passar inte Tittis mig så får jag hyra en isf :) Så då blir det att dra med Filip på klännings-äventyr xD sånt man får ta ;p

Har även köpt en tjocktröja idag :p en helt vanlig svart, sån mysig sak ^^


Ikväll blir det film med Emma, Filip, Kalle och Axel :) Får väl se om där e nån mer som dyker upp ^^ haha..

Tjing tjing :D


Shiiit

Satt o läste lite bloggar, några av dem handlade om "bal" och jag kom just på att jag ska gå gå på den, den 7 juni :s det va nu jag också kom på, jag har fixat en frisörtid bara, som är så extremt usel, inte förräns klockan
15.00 :o den måste ändras ! för jga kommer inte hinna annars( jag vet hur seg jag är :p) Jag har inte ens prövat klänning än ! oooh noo, paaaaaaaaanik ! fan va hemskt.. jag brukar inte bli nojig över sånt här, men nu blev jag.. Attans rabarber ! hmm.. Jag får sova på saken, se om jag får några blixt-drömmar :D haha

Goooood night ^^ 

Sånglektion :D

Ääääntligen har jag fått börja ta mina sånglektioner. Att sjunga är verkligen nåt av det roligaste som finns ! Iallafall i min värld ^^ Så det är vad jag jag kommer göra varje torsdag ett tag framöver :)

Idag har det varit ganska slappt i skolan. Vi hade ingen svenska eftersom man är så bra och har redan gjort klart sitt redovisning-arbete, som består av en filminspelning där vi har moderniserat Romeo&Julia :D Såå extremt ball den filmen kommer bli asså.

Extrem träningsvärk idag också ! haha. Jag måste nog sluta att ge 110% på idrotten :p Kunde knappt komma upp ur sängen imorse, haha, och varenda gång jag skulle sätta mig ner idag så har jag sett ut som så gravida kvinnor gör när dem ska sätta sig ner xD

Imorgon blir det filmis hos Emma :) ett bra tag sen men det ska bli kul och även hon är nu med på vår resa till Bulgarien i sommar :D:D

Tjingeling (pling^^)

MUF ?

Idag var där Procivitas barn på vår skola :p lite kul. haha. Jag, Emma o Malla skubbade latinen idag, kände att vi inte pallade det ^^ hahaha.. Jag hatar verkligen latin, jävla skit språk.. Så iaf, gick dem runt där och såååklart sätter dem sig vid vårt bord, ska dem sitta o övertala oss. Dem lyckades med Filip o Andy iaf xD haha.. Känner verkligen att jag inte pallar gå med i nåt sånt, såå jag struntar i det ! :p

Men nu får jag väl läsa tråk-tyskbok :p Ska vara utläst till imorn, har typ 50-60 sidor kvar :s haha..


Tjingeling!!!

Experiment "Nalle"

Avslutat ! hahahaha.. Asså helt sjukt ! jag hängde upp den där igår, typ vid 14,30 tiden kanske och så kommer jag till skolan 9,30, då är det fan borta ! helt otroligt. haha. Bevis på att folk inte kan hålla händerna i styr ! xD Och det konstiga är att Rasmus Jönsson var inte i skolan idag, så det kan inte vara han, hmm... Säkert nån av teknik ettorna :p haha.. Det är inte lätt att ha skåp bland teknikarna men vad gör man inte för ett överskåp :D

Nu sitter jag o äter godis och hade tänkt forstätta göra det :D såå Tjingeling ;D

Komm hol das Lasso raus xD

hahaha, I fredes var det Jägersbo som gällde. Förfest hos Saga. Det va sådär måttligt roligt, inte riktigt pigg på det men men, man vet ju aldrig om det händer nåt så hela kvällen blir ett minne för livet xD

Skola idag, var veeerkligen dryg som fan. Börjar 8.50 men själva lektionen sätts inte igång förräns 9.10, för vår lärare är så extremt seg. Så 20 min psykologi. Sen ska vi ha Italienska i 1½ timme, då va den inställd. Har vi matte i typ 30 min, lunch i 50 min, halv-seriös latin-lektion satt mest o bara gjorde ingeting leta upp lite ord o så. Tyskan, typ 30 min där också, för vi hade tydligen flyttat tillbaka till vår gamla sal igen, vilket ingen av oss i SP2b visste, så vi satt och väntade snällt ute i teknik-avdelningen. Sen kom Maria och hämta oss ^^ Sen engelska i typ 30 min där också( Alla 30-minuters lektionerna var egentligen 40 minuters). 
 
På hålan vi hade i 1½ timme, så tog Emma min nalle jag hade i min nyckelknippa, jag fick tillbaka MEN så e jag trött på den nu och den e ganska skabbiga, håller typ på att tappa huvet o sånt xD så kom vi på den smarta idén att hänga den i mitt lås och se hur länge den får vara kvar där innan nån jäkel inte kan låta den vara. Antagligen kommer den vara borta imorn och någon av TE3:orna står som stora ? och undrar varför jag kollar konstigt på dem. hmm. Mitt nalle-expriment kommer att uppdateras daligen här på bloggen ^^ haha


Nu ska jag vara social mot Sara på msn :D haj haj


 Sara&jag på förfesten hos Saga   <3<3
  


RSS 2.0