- Rom...

Det va niiiiice som tusan kan jag säga. Såg massa kuliga saker och gjorde massa roliga saker. Såg Colosseum, Vatikanen, Spanska trappan, Phanteon, Forum Romanum.. Sen på kvällarna så intog vi Julius Cesar :D en pub som vi va på.. Det va niiice och hade inte bangat att åka dit igen !

Nu är man tillbaka till vardagen, eller har varit det i 1 vecka nu.. 4 prov nästa vecka, sånt vi gillar, eller INTE !
Jag vill ha sommar o massor av värme, så man kan bli bruuuuuun ^^

- 5 dagar kvar :)

Sen bär det av till Italiens huvudstad Rom =) Ska bli super kuuuuuuul, längtar som tusan.. Kommer sakna Emma ändå, fast det bara är 5 dagar :(  Mycket i skolan nu, inte kul alls men det löser sig :D

Ha det fin fint !! :)

- Hej !

Jag heter Alexandra och jag är väldigt envis..

Igår var det jägers, det va faktiskt jätte kul förutom vissa saker men det löste sig sen :) Och Emma o Sara var snyggast på stället jag lovar ;) okej, där va en annan som också va väldigt snygg, hehe, jag tror du vet vem du är ;) Men Emma o Sara tar hem priset :D För ni är bäst som tusan !!

Jobb om 1½ timme, inte riktigt redo för det egentligen men det e sånt man får ta :p haha..


- Helvetes jävla fan skit o jävla mög

Jag hatar att vara arg !! Först kommer jag hem från jobbet, startar datorn, funkar inte cp-internet !!! Jag får spel ! får jag det till att funka iaf, jag e fortf lika arg.. Sen kommer Sara o säger att nää dem ska inte vara med på vår förfest imorn, dem ska vara på nån annan och den är tydligen hemlig !!!  Vadå, duger inte vi då ?! Och på jobbet sa Louise en sak till mig som jag borde ta åt mig av o sluta göra det jag håller på med, den saken är en annan sak o det vill jag inte berätta här.. Det e inget farligt asså men det e så jävla störigt och ingen förtjänar det ! Hade jag haft en sån här boxnings-säck så hade jag nog kunnat stå där o slå i säkert 1 hel timme om inte mer ! och det är verkligen hemskt att vara så här arg !! Hade det inte varit mörkt ute så hade jag gått ut o sprungit en lång jävla runda, trots att jag inte hade orkat !

Imorgon är det jägers och om där e nån person som kommer förstöra den kvällen för mig, så kan jag lova att den personen kommer inte glömma hur en utskällning från Alexandra låter, tro mig !


RSS 2.0