29 oktober

Jag ska köpa ny mobil !! :D Så här ser den ut ! Och jaa, jag SKA köpa den. För den är skiit cool.


LG Ks360 I'm in löööööve ^^

XOXO;) Alexandra

27 oktober

Det blev en dag på nova :) Inte med så jätte många inköp dock. Blev en jacka och en mascara. Ska ta foto på jackan imorn hade jag tänkt. Köpte den på H&M :) Tänkte köpa ett par jeans på bikbok också. Men nää, då sluta mitt kort att funka :s Hata maestro korten. De är värdelösa. Eftersom jag jobbar i affär så har jag varit med om det ganska ofta, att maestro korten strejkar. Fruktansvärt störigt. Så det blev inga jeans även om mamma erbjöd sig att köpa de till mig och jag skulle betala henne sen. Får försöka spendera pengar på ikea imorn istället :) Kan ju faktiskt spara också. Och det ska jag göra faktiskt.

Nu ska jag fortsätta kolla 90210, riktigt bra serie.

XOXO;) Alexandra

26 oktober

Söndag och loooov :D Så sjukt skönt faktiskt. Och måste ju berätta om i onsdags. Prövade studentmössor. Så för er som är insatta i det, det blev en lundamössa :) Lätt snyggaste modellen faktiskt. Det var olika paket och i mitt paket(det dyraste;) såklart) Fick man även champange-glas och penna till :p Det står Alexandra på båda grejerna. Sen valde jag klädpaket också. Så jag får en hoodtröja och t-shirt där det ska stå Student 09 :) Känns helt konstigt att vi faktiskt tar studenten om några månader förvisso men ändå :p Bara 7 veckor kvar till jullovet :p Sen kommer tiden gå sjukt snabbt :D Och sen på kvällen blev det ju High School Musical 3. Den var riktigt bra. Jag hatar att jag är så svag för såna filmer, men that's me :) Så den tycker jag att ni borde se.

Fredag, då åkte jag till Hörby och åt på Valentino med mamma och pappa. Var egentligen meningen att jag skulle hem igen efter att vi ätit. Men jag stannade hos Filip istället :p Sen kom tomtarna Johanna,Tim och Kalle också. Då blev det spel, Picasso. Dock är jag ingen Picasso, men ändå. haha. Kul var det iaf.

Igår, körde Filip mig hem vid typ 9 på morgonen :p för han skulle träna basket. Jag hälpte mamma lite här hemma med att frosta av frysen. Jag har kommit fram till att jag ska ha en frys som frostas av av sig själv. Sen har jag kommit fram till att jag vill ha en dvärgspets, sjuukt söta hundar. Sen kom filip till mig på kvällen. Och vi kollade på nån film, vet inte vad den heter. Ganska bra ändå.

Idag, kollade vi på Johanna när hon förlorade i handboll. Men bra insats ändå :p

Jag har även kommit fram till att jag ska tatuera mig, kanske nu redan på lovet ?

Imorgon ska jag till Nova Lund och på tisdag ska jag till IKEA. Ganska bra start på ett lov :p

Godnatt! XOXO;) Alexandra

21 oktober

Plugg,plugg,plugg. Jag är så himla trött på det, REDAN !! Bara typ skit många månader kvar tills vi slutar.

Men en rolig sak imorgon är att vi ska prova studentmössor och på kvällen ska jag, Sara, Emma kolla på premiären av High school musical 3 :) Ska bli trevligt som tusan.

Och nu är jag jätte irriterad och trött på skolan och pallar inte ett jävla skit mer nu..

21 oktober

Jag kollade min mejl precis. Och där var ett mejl från www.nystil.com. Ingen sida jag lagt märkte till innan. Men vet ni vad ? :) Jag hittade min efterlängtade väska !! :D Som är stor, vilket jag behöver. För när jag ska sova hos Filip så har jag en tendens till att packa min väska (som är jätte liten) alldeles för mycket. Så den går nästan isönder. Men nu har jag hittat min fina väska. Funderar på att beställa den nu snart. Ändå lön på fredag, det gillar vi.
Här kommer en bild på väskan. Och för övrigt så kostade den 549:-


Helt underbar enligt mig :) Och sen vill jag köpa Uggs också^^ Dem är så söta och ser så himla sköna ut och jag behöver varma vinterskor. Ska kanske impregnera dessa vinterskorna också, så kanske dem håller lite bättre där till ;)

Har nyss kollat Gossip girl och One tree hill. Älska :D Och nu är det snart mat, sen är det natur-plugg på schemat. Skriver sen igen, har en till kul grej att berätta, om morgondagen ;)

XOXO;) Alexandra

20 oktober

Nu är jag här igen och nu sitter jag och äter glass :)

Förra veckan så var jag i danmark i 2 dagar ju. Ganska trevligt och supermysig stuga :) Var i Roskilde och kollade lite sista dagen. Mysiga dagar med dig älskling :) Förövrigt så är det ganska mycket prov just nu vilket suger som jag vet inte vad. Men på onsdag ska vi prova studentmössor :D Ett steg närmare studenten. haha. Längtar som tusan !

Ska bättra mig här nu hade jag tänkt.. Men idag är jag jätte trött och orkar inte skriva mer.

XOXO;) Alexandra

14 oktober

Jag har verkligen bara inte orkat skriva. Har varit jätte trött senaste tiden :p Skolan tar musten ur en. Och imorgon åker jag till Danmark för att fira farmor som fyller 60 år på tisdag. Hon har hyrt stuga där nere så det ska bli mysigt :) Och Filip ska också med, ännu mysigare :)

Idag har vi varit lediga från skolan. Skolan har en så kallad Buffert-dag. Lärarna använder den för att ha mentors-samtal och folk som missat prov kan göra dem då. Men jag har inte haft något sånt idag så jag och Larsa^^ åkte in till Lund, i typ en halvtimme. Men jag hann handla klänning och smycken till :) Ganska nöjd. Hade tänkt ha på mig klänningen på farmors födelsedag, troligen ska vi ut och äta då. Så ni får se bilder av den seeen :)

Jag har fått en ny favoritlåt: Justin Nozuka- After tonight.. Helt sjukligt bra faktiskt :)

Och just det !! Igår på aktiekunskapen så vann jag och Anja en tävling så nu är vi medlemmar i Ungaaktiesparare :p Haha. Vi vann ett gratis medlemsskap där. Ändå rätt stolt. Trodde inte jag skulle vinna :p Men jag har visst mer koll på ekonomi än jag trodde. 

Imorgon åker jag som sagt till Danmark och kommer hem på fredag någon gång under dagen:) Innan dess så ska jag hinna med att övningsköra också. Det är så tråååkigt, jag vill verkligen bara ha det avklarat snart. Grattis till Malla som fick sitt idag :D:D Hon är väl ute och kör med golfen nu, troligen. haha..

XOXO;) Alexandra

8 oktober

Ni anar inte hur duktig jag har varit idag! Jag har pluggat jätte mycket, för att vara mig :p Jag har övningskört + att jag körde hem från körskolan. Jag är nöjd :D Och nu är jag trött. Så nu ska jag snart gå från datorn och kolla på generation fett, som går på kanal 5. Bli lite arg på hur folk kan utsätta sina kropppar för något sådant. Jag förstår inte det faktiskt. Jaja, sov gott !

XOXO;) Alexandra


7 oktober

Blondinbella och Veckorevyns nya projekt. Nu får det vara nog! Här är länk:

Gå in här för att skriva på namninsamlingen:
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

7 oktober

Första lektionen för idag. Aktiekunskap som vanligt :p Och efter detta så är de prov i spanska. Får se hur dte går. Jag hoppas på att kunna ta halv fyra bussen hem. Måste lyssna nu ! Skriver när jag kommer hem.

XOXO;) Alexandra

6 oktober

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva idag.. Jag är trött som bara den också. Jag har faktiskt kommit fram till en sak idag och det är att jag inte alls gillar måndagar :P Kan bero på att vi går mellan 8,05-16,00. Iiisch !
Nä, för övrigt så ska jag köra på körskolan två dagar denna veckan. onsdag och fredag. Vill bara ha körkortet nu.
Sen ska jag jobba till helgen och har hört att det är fotboll på lördag också. typ det enda som är roligt med den helgen. Skulle firat Anja på lördag men jag kan inte vara med :( It sucks to live out here. För övrigt så jaa.. sen blir det inte mycket mera. Ska träffa Filip på onsdag innan körningen också :D

Nä, nu draar jag !

XOXO;) Alexandra

5 oktober

Jag har inte haft tillgång till datorn idag förräns nu. Så nu ska jag berätta lite om vad som har hänt igår och idag :)

Igår så blev det ingen bio. Det slutade med att jag och Filip va hemma och sen tog vi oss bort till Tim. Där åt vi pizza och var allmänt lata. Innan på dagen så bakade även jag kanelbullar med Filips mamma, trevligt trevligt och dem blev riktigt goda. Sen körde vi till Luddan och hämtade grejer till Johanna. Och sen åkte jag och Filip hem. Jag började kolla på en film på tv:n medans Filip satt vid datorn. Men sen somnade jag rätt så snabbt, så jag såg inte så mycket av den filmen :p haha.

Idag så vaknade jag och Filip och sen var jag nog där i kanske en halvtimme bara sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Sen åkte vi till Malmö, till Skånemässan. Ganska trevligt men jag klarar inte av massa folk. Jag blir så irriterad på att folk inte kan se var dem går någonstans och alltid ska tränga sig fram. Så hiiiimla irriterande. I alla fall, jag köpte prälor,tråd och två stavlås. Riktigt skönt att ha tråd iaf. Det är till projektarbetet då. Sen åkte vi hem igen. Jag jobbade mellan 18,00-20,15. Och nu sitter jag här :p Nu är jag trött som tusan och ska nog lägga mig snart faktiskt.

Idag har även säsong 2 av Gossip girl satt igång :D Äntligen. Även om jag redan har sett typ 5 av dem nya avsnitten. Men hade tänkt lugna mig med det och kolla dem på tv:n istället^^

XOXO;) Alexandra

4 oktober

KANELBULLENS DAG !! :D OCh då ska man såklart äta kanelbullar. Och det håller Filips mamma på att baka nu. Gottit. Speciellt när man har kardemumma i också. yummi ;)

Igår så blev det ju bio. Och den var riktigt rolig kan jag säga. Den måste ni bara se. Jag brukar inte gilla den slags humorn som är med i filmen. Den är lite halvvulgär emellanåt, men det gjorde inget för det va liksom ändå så himla roligt på nåt sätt :p Jag satt och skrattade så jag grät till en av scenerna. Riktigt bra faktiskt. Step Brothers var det, go and check it out ;)

Efter bion så begav jag mig till jägers, sån impulsgrej. Men det var ganska roligt ändå, dock var där lite mycket folk. Sen åkte jag hem till Filip och har sovit här inatt. Och ikväll ska vi kanske på bio igen:p Han var inte med igår ju så^^

Och ni får inte missa Elfsborg-Helsingborg idag 15,50 på kanal 4 :)

XOXO;) Alexandra

3 oktober

Jätte störigt. Jag har för mig att någon fyller år idag men jag kan inte komma på vem. Måste fråga mamma sen, jätte störigt verkligen. Sånt kan jag reta mig på hur länge som helst, att jag inte kommer på saker. Ändå är jag dum nog att inte ta reda på det. haha. Får kanske skylla mig själv då också förvisso.

Just nu är jag hos min mormor. Jag kom hem lite tidigare från skolan^^ hihi. Hon har bakat kanelbullar och jag ska iväg och sjunga om typ en kvart så jag hinner inte smaka :'( Får gå ner här efter sången och snylta lite. Det är så gott med kanelbullar och för er som inte vet så är det faktiskt kanelbullens dag imorgon. Fråga Emma Larsson, den dagen och hennes födelsedag är nog de dagarna som hon har mest koll på. haha. Hon är för go henne. Vi var på Mc donalds och åt idag. Och då var det att gå dit och gå tillbaka, Emma var dyngsur i håret. Så vi fönade det i skolan med hjälp av en av handtorkarna där. Hahaha, torrt blev det iallafall. Men mina skor, ni skulle sett ! De var jääätte blöta så ni kan ju tänka er hur kall jag var om fötter när jag kom hem. usch, trött på regn och rusk, men det är väl sånt som hör hösten till.

Nu ska jag pysa. Ska iväg till sånglektionen och jag ska börja med ny låt idag. His eye is on the sparrow -Lauren hill. Ni som har sett En värsting till syster har nog hört den :) En av mina favortifilmer för den delen också. Så jag tycker ni borde kolla den filmen^^

XOXO;) Alexandra

3 oktober

Hej hej :) Ääääntligen fredag :D Och ikväll är det bio, det blev Step Brothers. Verkade riktigt rolig faktiskt. Tror jag glömde berätta om den igår. Så här kommer en liten sammanfattning.

  Den handlar om två killar som bårkar konstant, dem är 39 och 40 år. Båda två bor fortfarande hemma. Senare så fattar föräldrarna tycke för varandra, föräldrarna är ensamstående. De tvingas då bo med varandra. Och det hela handlar väl om deras kamp om att komma överens.

Jag ska skriva mer om den sen. Göra en liten recension :) Nu är det geografi. Och jag gjorde mitt arbete på 3 timmar igår. Ganska nöjd faktiskt :D

XOXO;) Alexandra

2 oktober

Då var det torsdag och det betyder fredag imorgon :D Sååå skönt faktiskt. En vecka närmare jul, haha, just kidding.

Imorgon är det tänkt att jag,johanna och Tim ska på bio. Ska försöka få med Axel också så jag slipper hänga med dem två själv :p Blir lätt lite mycket pussande från deras sida:p haha. Skojade där också. Men nu är ju frågan vilken film vi ska se. Hmm. Jag har hittat några förslag. Eftersom jag ska på bio på lördag också så kan jag ju passa på att försöka se alla filmerna nu :p Jag har inte hunnit se Mamma Mia så den hade varit rolig att se. Annars kommer här några förslag med handling.

Mirrors:
Polisen Ben Carson tvingas lämna sin tjänst efter en olycka. Han tar jobb som nattvakt på ett varuhus vars speglar visar sig dölja en hemsk hemlighet.

Righteous kill:
New York skakas av en seriemördares framfart - en galning som till synes slumpmässigt väljer sina offer och efterlämnar märkliga poem på varje brottsplats. Stans mest erfarna brottsutredare sätts på fallet. Snart börjar de misstänka att gärningsmannen kan vara en ur deras egen yrkeskår. Men New York har tusentals poliser och mördaren planerar redan sitt nästa drag.

Hellboy, The golden army:
Sagan om världens tuffaste, kattunge-älskande hjälte från helvetet fortsätter. Större muskler, grymmare vapen och ondare busar i denna episka historia.

Mamma Mia:
Donna är en självständig ensamstående mamma som äger ett litet hotell på en av Greklands mest idylliska öar. Nu står hon i begrepp att släppa taget och dotter Sophie som bestämt sig för att gifta sig. Till Sophie bröllop har Donna bjudit in två av sina bästa väninnor Rosie och Tanya. Som unga spelade de tre väninnorna i bandet Donna and the Dynamos. Också Sophie har bjudit tre gäster men i hemlighet.

Där var några förslag på vilka filmer man kan kolla på imorgon:) Detta gäller på Filmstaden i Lund. Nu ska vi bara enas om vilken också^^

Nu måste geografiarbetet bli klart:) Hörs sen !

XOXO;) Alexandra

1 oktober

Nu är det läggdags och jag börjar inte förrän 11.20 imorn^^ Såååå skönt, tihi. Ska visa ett par skor som Filip tycker att jag ska köpa. Någon som tycker likadant?



Finns på www.junkyard.se Kostar 399 kronor. Vill man skicka efter dem så tillkommer frakten på 100 kronor. Jag tycker dem är rätt söta faktiskt. Men jag vet inte om jag ska kolla runt i lite affärer först, för jag tycker att 100 kr i frakt är mycket. Jaa, jag kan vara snål :p

XOXO;) Alexandra ps. På söndag börjar säsong 2 av Gossip girl på kanal 5 klockan 19,00 ;) Tycker ni borde kolla in det !

1 oktober

Nu måste jag få avreagera mig lite, för jag är ganska arg! Som dem flesta här nere i skåne kanske vet så har en skola i Eslöv brunnit ner, inte riktigt hela men iaf lågstadie och mellanstadie-byggnaden. Och det är hemskt att branden t.o.m var anlagd ! Här händer så fruktansvärt mycket SKIT rent utsagt här runt omkring i Eslöv. Det som är ännu mer sjukt det är att det är 14-16 åringar som håller på så här. Jag förstår inte hur dem bara kan få för sig att göra en sån sak! Det är ju helt sjukt hur killar och säkerligen tjejer i den åldern bara kan få för sig att göra en sån grej! Jag menar när jag va i den åldern så skulle jag aldrig få för mig att göra något som förstörde grejer. Och jag umgicks ändå med det gänget som va ute alla kvällar. Men vi gjorde aldrig nåt som dem gör nu. Dem slåss typ varenda helg, dem förstör något varenda helg, mest av allt så förstör dem för sig själva utan att förstå det. Som t.ex på min födelsedag så gick vi ut en runda för att leta upp min syster. Då blir det att man går ner till skolan för det är där alla håller till. Fråga mig inte varför, när det väl är skola så vill man därifrån men när det inte är skola så är det det enda stället man vill vara på. Helt knäppt. I alla fall, vi kom ner till skolan och där var hela gänget såklart. Så småningom så kommer där en bil och ställer sig och ut kommer 4 typ 15-åringar kanske. Och gissa vem som kört dem dit? Jo, en av killarnas pappa!! :O Dem kom endast dit för att slåss. Hur i helvete (förlåt) kan man som förälder köra sin unge för att han ska få slåss?!? Det visar ju hur mycket den pappan har innanför hans pannben. Och det sjuka är att han bara satt i bilen medan dem höll på. Hans son kommer ju ta det som att det är okej att göra så. Det visar ju vart samhället är på väg. Nu tror jag inte att alla föräldrar gör så och det hoppas jag ju verkligen inte. Men ändå, låta barn stå och slåss medans pappa kollar på. Det är så sjukt så det är helt ofattbart. Jag förstår verkligen inte vart detta samhälle är på väg någonstans. Man kan ju undra vart det kommer sluta någonstans. Det hemska är att dem tydligen tar till verktyg också. Det kommer gå till den dagen då någon dör och då kommer folk börja reagera på att deras 15-16 åringar är ute och lever jävel ! Det är så jag uppfattar det och man blir verkligen besviken när man hör det. Hoppas att någon tar tag i dem snart. Och hoppas att någon tar tag i dem som anlade branden på Norrevångsskolan. För dem ska ju verkligen straffas om något. Det kan ju inte gå till så här längre.

1 oktober

Först måste jag bara säga en sak: HEEEEEEEELSINGBORG :D Så jävla gutt med vinst igår, 1-2 mot Malmö. Ser dåligt ut för Malmö nu, rätt åt dem^^

Okej, jag glömde helt bort att skriva igår. Axel kom ju hit och kollade Gossip girl med mig, sen följde jag med till Hörby, där vi åkte till Tim och kollade fotboll. Sen åkte jag hem till Filip :) Alltid lika mysigt:) Måste ju kommentera Gossip girl-avsnittet. Det var sisådär igår faktiskt. Inte så jätte roligt, att jag ens kan säga så:O Jag förstår inte det. Men jaja:p

Idag har jag varit i skolan och deusstom så har jag övningskört, gick väl nåt så när :p Ehm, jaa och sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska snart äta middag, vrååålhungrig och det blir stekt falukorv med stuvade makaroner, gottit :D Och ikväll så börjar Grey's anatomy, det får vi nog se. Jag har köpt goda glass också^^ Carte d'or Temptation for cookie *slurp* Den är nog jätte god. Det är vaniljglass med fudgesås och chokladkex^^ Låter gott iaf. Usch, nu blir jag ännu mer hungrig. Nä, nu får jag pysa. ( Jag ska börja läsa Gossip girl böckerna nu också:p)



XOXO;) Alexandra

RSS 2.0