Fäääst :)

Eller liten iaf. haha. Nä, mer en umgås-kväll :) Ska hem till Andreas till hans nya hus. Så himla fint är det. Har också jobbat idag, jobbade mellan 9-16, gick rätt så fort måste jag säga. Och när jag kom hem så var där mycket grävt till poolen och pappa är nu halvklar med att ha jämnat ut bottnen :) Så hiiimla kul ska det bli. Nu är Emma här och jag ska snart äta, sen ska vi sticka till Andy :) Axel kommer och och hämtar. Får se om vi får in några bilder imorgon ;) Men ha en trevlig lördagskväll, för det ska jag ha :) PUSSPUSS !

Smyckena :)

Kanske inte världens bästa bilder men jag försökte så gått jag kunde :)



Ett blått, hade tänkt ha det till balen :) Eftersom jag har en blå klänning så passar det utmärkt :)



Extremt dålig bild men ett fint armband :)



Detta blev som mors-dags present till mamma.. På berlocken står det : Made with love



Och här var en hel bild på det :)

Måste säga att jag är riktigt stolt. Tyckte dem blev superfina :) Så det blir ett riktigt roligt projektarbete. Lalle, som jag ska göra mitt PA med, gjorde halsband också och mer med massa färger.. Jag körde lite mer traditionellt :)

Så nu har jag varit duktigt. Ska försöka hinna skriva imorn :) POSS !

Skärpning på mig nu känner jag

Riktigt dålig på att skriva i min blogg. Har inte hänt så mycket förvisso, kan vara därför.. Jag är ledig imorn från skolan :D Så hiimla skönt.. men ska dit ändå :p Ska åka bussen klockan 11,00, käka på skolan och sen dra in till Lund med Emma.. Har tänkt handla en bikini.. Jag har fått nåt dille på prickigt nu, innan var det randigt. Iallafall så har jag hittat en fin bikini på intersport tror jag det var. En röd med vita prickar, så därför bara måste jag ha mina röd/vit-prickiga kawasaki skor ^^ haha.. Sen får jag nog ta det lugnt, bikini är det enda nödvändiga just nu. Sen är det ju student för älskling nu, så frågade jag så här:
Jag: Vad vill du ha i studentpresent?
Filip: Men inget ! Det räcker med dig !

Jag bara. jaha, det va ju jätte gulligt sagt, men känns helt konstigt, ska jag inte köpa nåt då.. Så han fortsätter bara nä men det gör inget, jag vill inte ha nåt. Så jag vet inte om jag ska skita i det eller om jag ska köpa nåt litet iaf. Vad tycker ni ?

Iallafall, jag har ett litet tips till er ! Gå inte och lägga pengar på Veets hårborttagningskräm, totalt värdelös säger jag bara ! Så nu har jag fått sagt det också :p

Nu ska jag gå och fota mina armband jag gjorde på smyckekursen, så kommer snart ett inlägg till ;)

POSS !

Älska när det går bra på prov !

För det gjorde det för mig idag :) Hade två prov idag, i psykologi och italienska. Gick riktigt bra ! Det tycker vi om.. Så jag börjar se ett ljus nu ! haha. Hoppas bara det håller sig :) Träning ikväll, det blir step.. Riktigt roligt :)

Seeee ya ! PUSSPUSS !!

Sunday, bloody sunday !

Jo, tråkigt med söndag idag faktiskt.. Jobb om typ 2 timmar. till 20, så rätt lugnt ändå. Smyckekursen igår då ? Det va jäätte roligt och så fint allt blev. Ska fota det och lägga in det här. Får se när det blir av :) Och igår som kom faktiskt Filip och Axel till mig :D Det va kul för jag hade ganska så tråkigt.. Vi kollade på Euorovision Song contest och American pie band camp :p Så jäkla bra film alltså.. haha.. Nu ska jag gå och äta mat hos min mormor, det är ju Mors-dag idag :) Jag gjorde faktiskt ett armband till min mamma som Mors-dags present.. Blev himla fint och det ser ut som "Snö's" smycken.. Ni får se sen ^^ PUSSPUSS !

Tråkig kväll !

Har precis spelat yatzy med mamma :p jag tror jag vann, orkade inte räkna ihop poängen :p haha.. Har även varit på fotbollsmatch,, Löberöd vs. Harlösa :p Löberöd vann med 8-1 tror jag eller 9-1.. Gutt som tusan.. Kan behövas.. För övrigt så ska jag ju då påbörja mitt projektarbete imorn, ska bli så hiiimla kul alltså. Vi ska då gå en smyckekurs, göra smycken och sedan försöka sälja dessa och sedan skänka pengarna till olika fonder :) Har ni något förslag på någon speciell fond ni tycker pengarna kan skänkas till ? Jag hittade även en hemsida, som vår "lärar" säljer sina smycken på. Jag tycker hon gör fina smycken iaf :) www.linza.se  Ni kan ju kolla in där :)

Men nu ska jag bannemang sova.. Trött som tusan. Det går inte att dela säng med sin pojkvän som har en liten säng + att han brer sig :p haha. Men jag tycker om han ändå :) <3

PUSSPUSS !!

3 månader :p

Idag har jag o Filip varit tsm i 3 månader(IGEN:p) men jag älskar dig tusse ;) <3<3  Känns helt sjukt att tiden gått så snabbt men jag är glad över att det är med han och massa andra jag spenderar den tiden :)

Som t.ex Emma Wigg :) Som fick mig att börja gråta idag, när jag gick och handlade mat med mamma. Hon har varit på begravning idag och så hade prästen sagt så här: Att det kan plötsligt ta slut och att man inte ska ta saker förgivit alltid.. Sen skrev hon massa Översöta grejer bara.. Och jag kan bara säga att Emma du betyder övermycket för mig och det hoppas jag du vet.. Och eftersom vi blivit så bra vänner igen efter vårt lilla bråk, så är det nog meningen att vi ska vara så bra kompisar vi är :) Och det är jag glad över, VÄLDIGT glad över :)

Nu ska jag gå och kolla på fotboll och imorn ska jag på smyckekurs, inför mitt projektarbete :) Ska bli kul kul.. Sen efter det så ska en viss Emma Wigg komma hit :D <3

image38

Dålig update.. Jag vet !

Jag har kommit på vad som gör att jag blir på dåligt humör.. Jag är inte nöjd med mig själv över huvudtaget ! Eller egentligen är dte mitt hår som gör det, det låter patetiskt, JAG VET.. men ni vet när man har en sån jätte dålig hårdag. Då blir hela dagen förstörd. Så är det för mig iaf och jag tror det är fler som känner så. Och nu har jag kommit på att jag har bara dåliga hårdagar. Det är alltid mitt hår jag är missnöjd med på morgonen. Och det kan göra att jag blir så irriterad. jag förstår inte på mig själv ibland :p Jag vill klippa mig men sen vill jag vänta för jag vill att mitt hår ska bli bra till balen också. Och det är ju nog lättare om man har det helt rakt och långt då, så uppfattar jag det iaf. Så jag får väl stå ut i  3 veckor till.. Sen ska jag verkligen klippa mig :D Dock fortf ha det långt. Jag gillar långt hår iaf :) Ja, nä nu ska jag sluta klaga.. Jag har iaf underbara kompisar och världens bästa ikke-svartsjuka pojkvän :p haha. Och jag vet ju att dem tycker om mig iaf :) Förhoppningsvis lika mycket som jag tycker om dem :)

Pusspuss !!

Liiite bilder !

Mina kärleksmums jag bakade innnan.. Myyycket goda ;D



Sen hittade jag lite Valborgs-bilder. Som jag vet Tim och Filip gillar :p
Dress-mans reklam-bild
image36

Tror det va den eller så är det denna :p

image37

Snygga är dem iaf :p

Allt för mig idag ! Får plugga glosor samtidigt som man kollar på Eurovision Song contest ;D

POSS !!

Ingen bra dag idag !

Vi började 11,15 idag.. Så jag tänkte men då får jag ta 9,00 bussen så kan jag göra lite läxor o så på skolan också.. JO TJEEEEEEEEEEENA att jag kunde ! Jag hade ställt klockan fel. Istället för 7,51 så klockan på 8,51 ! Alltså skulle jag haft 7 min på mig att klä på mig borsta tänderna och få med mig en macka eftersom min plånbok är så tom att det ekar i den. Nä, så det fick bli 11,00 bussen, va på skolan 11,30.. Som tur var så hade vi ingen seriös lektion tydligen när jag kom fram. Skrev upp mig på listan och gick o käkade :p lagom ändå. Men allt detta resulterade i en dag med dålig humör och en irriterad Alexandra. Det gillas inte kan jag säga ! Så förlåt för mitt beteende idag ni som märkte av det.. Ska gottgöra det nån dag :p Har iaf läst klart min bok som vi har prov på till imorn :p Ska öva på lite (många) glosor nu också :p Som tur är så har jag en liten väntestund på skolan imorn också, om planeringen går som den ska imorn :p haha..

Nu ska jag äta Kärleksmums som jag gjort :D Kommer en bild sen ;D

POSS !!

BTW.. AJ LÖÖÖÖÖVE MAJ BOJFRIEND VERY MUCH ;D And I'm out of here !! So long hoooooneys !

Jobbigt värre

Träningen var jobbig men gud vad skönt det är ! Bara ta den välförtjänta duschen efter, det nice ! Och nu sitter jag här och har ätit en tallrik med naturell müsli och lätt A-fil.. Gott :D Och nu, efterätten, Vattenmelon :D gottigottgott ^^

Nu ska jag göra nåt annat.. börjar 9.50 imorn likaså torsdag och fredag, iiinte helt fel :D

PUSS !!

Måndags trött

Trött är jag idag. Har varit en lugn dag i skolan idag. Var och kollade på Sara när hon dansade ! pooooh säger jag bara asså. Hon är het när hon är på scen :p Nä men seriöst nu, det var riktigt bra faktiskt :) Nu ska jag iväg och träna spinning/styrka med mammsi :) Så höörs sen ! PUSS !!

Bakad potatis och stark kyckling :p

Det åt jag precis till middag, sådär gott men helt okej :) Lite för starkt för min smak måste jag säga men det slank ner som sagt.

Som sagt, lovade ett inlägg med min klänning så här kommer den :

image32

Ginatricot 299 kronor

Och här är mina balskor:

image33

Wedins skor 349 kronor

Måste bara visa min extremt goda parfym, kommer från Make-up store och är deras nyaste parfym. Så tre stycken parfymer har dem nu och måste säga att denna är den som luktar godast. Kan inte riktigt beskriva hur den luktar, det är en sån parfym som "måste upplevas" ;) Men eftersom alla går runt o luktar på mig hela tiden (tolka det rätt nu) Så måste det ju vara fler som tycker den luktar gott än bara jag :p  I do, heter den och kostar 495 kronor. Finns på Make-up stores butiker, så go buy it, tycker jag !

image34

Nu har jag varit flitig idag tycker jag :) Så nu förtjänar jag 3 avsnitt av Andra Avenyn ;)

PUSS !

Dessa vill jag ha ;)

Jag tycker att Kawasaki skor är himla snygga och väldigt söta :) Jag vill ha ett par röda med vita prickar på.. Det kallar jag sommarskor iaf :) Kostar 500 kronor, antagligen för att dem är mönstrade då de "bas-färgade" skorna bara kostar 400 men det kan man väl kasta upp.. Dock hittar jag ingen bild på dem någonstans så kan inte visa hur dem ser ut :p Ska lägga upp en bild sen i ett annat inlägg där jag visar min klänning som jag köpte på Ginatricot, riktigt söt o sommrig :) Får bli en sån skol-avslutnings klänning och en sån man kan ha på alla studenterna man lär gå på ;)

PUSS !!


What happens in Vegas

Var ju då på bio igår med älsk. Blev inget ätande ute, utan åt hemmalagad köttfärslimpa med nypotatis, sås och lingon. yummi det också =) Bion var riktigt bra måste jag säga. Vi hade en kille bakom oss som skrattade hela tiden och hade sånt roligt skratt så ibland så skrattade man åt honom istället för filmen :p Filmen kan jag verkligen rekommendera :) Och nu är tävlingen igång på jobbet. Ta steget! Vi har fått stegräknare från Expressen och är nu med i en tävling om vem som kan gå mest på en dag. Vår lag ligger nog på 8 plats av ungefär 2500 lag :) STOLT ! priset var en resa på 20000 kronor, inte helt fel det ;)

För övrigt så är poolen beställd nu.. Så en sån här kommer vi ha i trädgården till sommarn, gissa var jag kommer ligga då jag inte jobbar :p  Fast vi ska ha vår nedgrävd istället. JAG LÄNGTAR !! Pool-party i sommar ? joo, det kan jag nog åstadkomma med ;)

image30

Nu ska jag pysa ! Ha det fint ! pusspuss

Poooool :D

För vi ska bygga pool, yeeeeeah ! :D Ska bli riktigt nice, hoppas bara det är fint väder till sommarn också ;p Och imorgon är det fredag :) Fast jag längtar mer till lördag. Då ska jag o älsk gå o käka i Lund efter det så ska vi gå o kolla bio :) What happends in Las vegas :) Hoppas den är bra. Ska bli riktigt mys..
 
Nu måste jag plugga spanska kursprov, skriftligt imorn.. Kan nog gå bra, hoppas jag ! ;p

Pusspuss

Ingen halsfluss för mig :D

Var hos doktorn innan idag som sagt. Jag hade ingen halsfluss och det känns faktisk bra i halsen nu :)  bara helt snörvlig i näsan, men det går väl över :) Jag var ju sjukanmäld i skolan, men sen tänkte jag, va tusan här är skit tråkigt hemma så jag åkte dit till skolan ändå ^^ fick dock inget gjort ändå men ja. haha. Nu ska jag ut och övningsköra är det tänkt ! Så hoppas jag kommer hem levandes iaf ^^ Önska mig lycka till ! haha

Pusspuss

Hals-ont

Har jätte ont i halsen och har haft det sen i fredes kanske.. Så nu är jag hemma från skolan och ska till doktorn snart. Fast rätt skönt, för det gör inte riktigt lika ont i halsen idag. Så kan ju hoppas att jag inte har halsfluss och bara nåt virus.. Blir mer tid till att plugga idag då. Kursprov i spanska på fredag, jippi :p

Får väl gå o göra mig någorlunda i ordning nu.. men skriver nog mer sen när jag kommit hem :)

pusspuss

89-05-12

Idag fyller älsk 19 =) Grattis grattis grattis.. och därför lägger jag in en gammal bild men jag tycker han är fett snygg på den iaf ;p (som alltid;))
Älskar DIG ! <3


                                                                                
image29

Sol är skööönt :)

Dock fick jag ingen bra bränna idag för jag har inte kunnat va ute så mkt, så jag körde fuskbränna, solariet :p
och det gör ont nu,. Lyckades bränna mig. haha. -och jag kan verkligen inte gå idag. har sjukt ont i mina ben och min höft :/ iiinte kul alls..

Nu ska jag nanna ! Sov gott !!

pusspuss

Miiiiina beeen !!

Jag kan knappt gå !! Har så ont nu. Det var riktigt jobbigt att träna dem 80 minuterna. Men så gott jag kommer sova inatt och vara koncentrad till provet imorn.

Pratar med bästa Filip i telefon nu =) Han fyller år på måndag, men vad ska jag köpa i present ? :s Som tur är så läser han inte bloggen så ofta så har ni förslag, SKRIIV ;)

Nu ska jag prata klart, sen duscha, sen äta, räkna lite matte om jag hinner och sen soooova ! ^^

Pusspuss


Över förväntan

Sprang som sagt 5 km idag. För mig som inte har så bra kondition(trodde jag iaf) så gjorde jag detta riktigt bra.. Sprang rundan på 27,13 minuter, väldigt nöjd över mig själv. Helt lam i benen nu, haha.Fruktansvärt härligt väder att springa i också, älska detta väder. Men att ha sprungit så långt stoppar inte mig, ska träna box om 1½ timme, träna i 80 min ;p Snacka om att jag kommer vara död sen ! men jag ska klara det :p haha..

Nationella matte imorn också, ska pluga lite sen när jag kommer hem. Hade även nationellt prov i engelska, muntligt. Det gick riktigt bra ! :) Har precis kommit hem, var och fixade mina naglar, så nu är dem supersnygga igen :) 


 Nu blir det käk ! Kan behövas en sån här dag ;p

pusspuss

hundar,hundar,hundar

Hundar är så fruktansvärt roliga ! Iaf min hund. Vi var ute precis och jag måste säga att den hunden blir aldrig trött på att kasta boll. Jag,mamma och pappa var ute o körde och det slutade med att vi stannade och fika hos en av pappas fiskekompisar. Denna kompisen till pappa har en hund som en gång blev parad med vår hund, de fick sedan 7 otroligt söta valpar. De har nu kvar 2 av dem hundarna + mamman då och fyy vad söta dem är ! Förvisso är dem nog 5 eller 6 år nu men usch ja, söta är dem :p Man blir nog lite skadad av hundar haha. Eller jag tycker det är kul iaf, men jag är uppvuxen med hund och har 2 hundar här hemma nu. En som jag haft sen jag var 2 år och en sen jag var 15 :)

Kanske inget jättekul inlägg, ska lägga in en bild sen också på mina balskor jag hittat :) Får bli imorgon tror jag för jag måste plugga matte nu, nationella på torsdag..

Resan till Bulgarien är avbokad nu också :(


Alexandra<3 Filip 23/2-08

Träning är naaaaajs

Har precis tränat 80 min spinning/styrka.. Sjukt jobbigt men sjukt skönt. Så nu blir det plugg för hela slanten, klar i huvudet nu :) Så gott det går iaf :p haha..

2 månader tills jag fyller 18, idag :p hahaha. Alltid på nåt på vägen iaf :p

Pusspouss...

Filip for evaaah ;p <3<3

Övnigskört :)

Nu börjar det sättas igång på riktigt. Nu börjar man komma in i det :p Andra gången jag körde idag och det gick faktiskt hyfsat bra^^

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Kollat film och ätit Ben&Jerry glass ^^ cookie dough, riktigt god men fyyy vad mäktig.. Kollat klart Andra avenyn avnsitten för denna veckan. Riktigt bra program, enligt mig.

Nu är det läggdags, skola imorn :p

Pusspuss

Fiffis 18-års fest

Var på 18-års fest igår, hos systrarna Ekelöw. Mycket trevligt. Temat var "bad taste" och fyy tusan vad fula alla var :p En var utklädd till hulken, sjukt ful. haha..

Ikväll blir det poker men jag ska nog mest bara sitta med och observera och försöka lära mig lite kanske :p Nu väntar maten.

Pusspuss

RSS 2.0