30 november

Jag ska snart gå och lägga mig men måste bara säga en sak först !

Jag förstår inte tjejer som inte vill gå på bal eller andra grejer där man är uppklädd och jätte fin! Det är ju min egna bal nästa år, och jag tjejig som jag är så har jag redan börjat kolla runt på klänningar lite. Och jag är helt såld,verkligen! Jag skulle kunna gå klädd i såna fina klänningar varje helg om det så vore! Jag längtar verkligen till min bal. Jag ska låna hårförlängning hos frisören och göra stora lockar i mitt hår, kommer bli så jätte fint :) Sen ska jag ha en jätte fin klänning till + världens snyggaste kavaljer;) Jag längtar till studenten och allt som hör till där:)

Sov gott! jag är rädd för att jag kommer drömma om balklänningar inatt. haha

XOXO;) Alexandra 

30 november

Idag är det första advent :) Och bara 24 dagar kvar till julafton^^

Måste berätta om min helg, tycker jag faktiskt :p I fredags så körde jag dubbellektion och körde då landsväg i mörker. Jag har kommit fram till att jag ska ALDRIG köra på små skogsvägar i mörker, när jag fått mitt körkort ! fyyy sören vad rädd jag var. Plus att min körskolelärare skrämde upp mig ännu mer genom att säga, "här brukar vi träffa på vildsvin när vi kör här, ser du hur de har bökat här i sidorna?" hmm, tror ni min rädsla försvann? nä, precis. Den blev värre :p haha. Men jag lyckades ta mig tillbaka iaf, så jag är nöjd :) På torsdag har jag stadskörning mellan 7-13, wihoo :p efter körningen ifredags så gick jag in en runda till Filip på lågpris, sen gick  jag och Axel och köpte godis :) Sen stack vi till Tim och sen åkte jag hem med Filip. Typ vid halv 1 kom mamma och hämta mig, då åkte vi till Jägersbo och hämta min syster.

Lördag: Vaknade 10,55 typ av att telefonen ringer, min syster kommer in med den till mig och säger att det är Filip. Så tänkte jag så, jaha, nu ska han säga att han inte har någon bil så han inte kan komma till mig idag. Men så var inte fallet. Han har basketträning på lördagmorgnar och han hade fått sitt lillfinger ur led, lille tussen^^ Som tur var så var min mamma i Hörby så hon åkte upp och kollade på det. Sen kom mamma och Filip och hämtade mig och sen åkte vi in till akuten i Lund :p Som tur är så har mamma jobbat där så vi fick lite förtur. Det visade sig att yttersta leden inte satt på sin rätta plats + att deär nog var en liten fraktur i det. Tyckte synd om honom faktiskt. Hans lillfinger var typ dubbelt så stort som vanligt och väldigt krokigt :p Men de drog rätt det och sen var det bara att åka hem och vara extra snäll mot honom.

Idag så har vi varit på julskyltning i Hörby och innan dess så klarade jag två stycken teoritester på datorn :D Rätt skönt.

Countdown:
24 dagar till julafton
75 dagar till Frankrike
186 dagar till studenten

XOXO;) Alexandra

24 november

Heej heej !

Helgen har varit bra för min del iallafall. Hur har er varit?
  Jag var ju som sagt på glitter&glamour fest i fredags och innan dess var jag och överraskade vår kära vän Emma som fyllde 18 år i onsdags :) Har ju inte kunnat berätta något om det här i bloggen, med tanke på att hon läser rätt ofta. Det var trevligt iallfall. I lördags så hände det verkligen inget speciellt. Var med Filip och Tim och Johanna kom på kvällen. Sen igår så hade jag och Filip varit tillsammans i 9 månader :) Fast det firades inte precis :p Filip var och spelade innebandy och jag kollade på :p Sen böev det pizza på valentino, gottigt. Tim, Johanna, Axel, Fidde och hans tjej var också med.

Idag har jag övningskört och vet ni vad ?! :D Jag ska köra på onsdag igen, en vanlig 40 minuters lektion. Efter det ska jag boka en dubbellektion, för då ska jag köra landsväg och ha sån kontroll av bilen. Efter det ska jag boka stadskörning :D Känns som att jag är en bit på vägen nu, rätt skönt ändå :) Så så ligger det till.

Och min (snart) mobil har kommit till Sverige ! :D Fast inte i min färg än. Men det kommer nog snart iallafall. Jag längtar !

Liten update i min countdown:
29 dagar till julafton
81 dagar till Serre Chevalier.
192 dagar till studenten

XOXO;) Alexandra

20 november

Det snöar ! hmm, jag säger då det!

Iallafall. Imorgon ska jag på glitter&glamour fest :D Jag ska försöka hitta en paljettklänning imorn. Så hoppashoppashoppas. Annars kan man ju alltid köra på denna stilen kanske ?



Jag vet inte, är det för mycket kanske ? ;)

XOXO;) Alexandra

18 november

Hejsan hejsan!

Körde idag efter skolan. Så fort jag satte mig i bilen så fick jag en sån djävulsk huvudvärk och tro mig när jag säger att den fortfarande håller i sig. Ganska jobbigt. Eftersom jag har prov imorgon + en hel del italienskaläxa och jag orkar verkligen inte läsa.  Sen hjälper det inte så jätte mycket att ta huvudvärkstablett, jag är en som person som de inte biter på :p I alla fall, körningen gick sådär. Jag är inte tillräckligt uppmärksam och jag kollar inte fram tillräckligt mycket när jag ska backa. Och om det hade varit min uppkörning så hade jag blivit kuggad 5 gånger om. Så säger han under tiden jag kör men sen säger han ändå efter lektionen, det här gick ju ändå ganska bra väl? Jag bara ehm, jaa, visst säger du så så är det säkert så också. Snacka om att ge dubbla budskap. haha. Men imorgon så ska vi öva lite mer på att vända men ytterst lite. Och sen blir det att parkera för resten av slanten. Kan ju bli kul, eller nåt.

En annan rolig sak är att imorgon är det ingen vanlig dag för imorgon är det Emmas födelsedag, hurrahurrahurra!!! :D
Emma blir stor kicka imorn^^ Fast dock inte vuxen bara för att hon fyller 18. Hon får ju fortfarande inte gå på systemet och handla vin och sitta med sina bästa väninnor och pimpla det hemma :p Fast dricka sprit kan hon göra ändå :p Vill ni se en bild med bevis på det? Klart ni vill :D Och ja, jag erkänner att jag kan också dricka sprit. Fast just den här kvällen så visste vi inte riktigt vår gräns än. haha

 Sådär, nu får alla sig ett gott skratt för resten av kvällen :D Bjuder vi på :D

XOXO;) Alexandra

17 november

Jag vill faktiskt på fest nästa helg och jag hoppas min önska uppfylls. Ehm, vad vill jag mer ? Jag vill åka utomlands. Och det ska jag också snart. Eller ändå ett tag kvar men ja. Och sen vill jag nog gå och lägga mig i min sköna säng. Helst skulle Filip också varit här så man kan så gosa ner sig helt mysigt. Inget av det kan jag göra nu :p Jo, jag kan gå och lägga mig men utan Filip :(

Imorgon ska jag övningsköra. Förhoppningsvis det sista på det här med att backa runt hörn och vändningar hit och dit, jippi :D Ett steg närmre iallafall. Har en lektion på onsdag också. Får berätta om vad som kommer hända på den imorgon :)

Ehm, ja, imorgon börjar jag 13,00. Sjuuukt nice. men måste ta bussen redan 10,45. Dock mindre nice :p men men. Lite sovmorgon iaf. Hade tänkt gå till doktorn också men det gör jag någon annan dag. Har fått tillbaka min huvudvärk och är trött konstant. Skit jobbigt faktiskt. För jag orkar typ aldrig sitta uppe och plugga när jag kommer hem. Lite synd om mig faktiskt.

Men duschen kallar. Och imorgon är det GG och OTH :D yeees ! Läser förövrigt GG bok nummer 2 nu. Rätt bra faktiskt, men inget slår serien ^^ Du kan inget annat än älska den. haha.

XOXO;) Alexandra


17 november

Måndag hela dagen! Sitter nu och har aktiekunskap, som inte är så roligt. Kan meddela att Stockholmsbörsen hade minskat med -0,5% förra veckan och -44,1% på hela året. Lite rolig fakta ;p Har precis haft spanska. Vi var tre stycken där, roligt roligt.

Jag skrev fel igår i min blogg. Illa illa. Emma fyller år om 2 dagar idag, alltså var det tre igår. Jag vet att hon blir ledsen om hon ser att det står fel. haha.

Jag har verkligen inget att skriva nu. Men kommer kanske på mer till senare idag :)

Ha en bra dag ! XOXO;) Alexandra

16 november

Dålig update ! Men måste bara säga att idag är det:

200 dagar till studenten :D YEEEEEEEAH!!! :D
89 dagar till Frankrike. Ska bli sjuuuuukt nice ! ;)
4 dagar till Emma fyller 18 år ;p

Typ lite såna countdowns iallafall..

Skola tidigt imorn ! Sov gott!!

XOXO;) Alexandra

Filip är det bästa som hänt mig. Och du är den som har fått mig att må så himla bra så det inte går att beskriva! Försvinner du så vet jag inte vad jag gör ! Jag älskar dig <3

6 november

Läggdags!! :D Step intervall var riktigt roligt och jag har en känsla av att det blir svårt att komma upp imorn :p Körde magövningar och armövningar. Jobbigt var det kan ni tro men ack så skönt :p Och stepen var också sååå himla rolig :)

Svenska-skrivning imorn mellan 8,00-12,00. kul ju.....NOT!

Sov gott !

XOXO;) Alexandra

6 november

Äntligen hemma från skolan ! Har hunnit äta också.Men ändå, var hemma klockan17. Inte kul det. Och helt mörkt ute också, pii katten..

Idag ska jag träna, step intervall :) Ska bli riktigt kuligt. Och jag ska även ringa till körskolan när jag skrivit klart här. Nu jälvar i det ska jag bli klar någongång.

XOXO;) Alexandra

5 november

Jag är besviken. Jag har faktiskt koll på min statistik och efter det att jag skrivit förra inlägget så har folk faktiskt läst det och inte hjälpt mig ett dugg, med klänningsvalet. Shysst ju ! Nä skämt o sido. men lite besviken ändå. Så svårt är det inte. Tycker ni alla är skit fula så skriv det isf :p Nu är det nannedags. Imorgon börjar allvaret, nu får det vara slut på detta. Sov gott!

XOXO;) Alexandra

5 november

50 dagar till julafton och 100 dagar till Frankrike :D Nice dag idag ändå :)

Och jag har kommit fram till det att även om jag inte skriver i min blogg så ofta så är där faktiskt ändå en del som läser den:p
Så nu ska jag visa några klänningar från http://www.stylebystars.com/ som jag väljer mellan, så någon kan väl hjälpa mig :)

    

   

Så någon utav dem :) Jag tycker de är väldigt söta iaf och inte jätte dyra om man vill ha en fin och ordentlig klänning..

XOXO;) Alexandra

2 november

Tiden går fooort.. Snart är det julafton^^ Och det börjar bli riktigt kallt ute nu. usch. Men ändå lite mysigt ;) 
Lovet är också slut nu. Lite tråkigt må jag säga. Men bara  6 veckor kvar till jullovet nu :p haha. Jag är skit tråkig nu för tiden. men see ya !

XOXO;) Alexandra

RSS 2.0