Konstig dag idag..

Var hemma från skolan idag, mådde inte bra och mamma blev glad att jag kunde passa Melker :) Han är fortfarande lite liten för att vara själv ju. Älskling sov hos mig inatt också, men det blev ingen mysig morgon alls :p Det blir lätt så när man sover lite för länge. haha. Och nu sitter jag hos Emma och hon har fått sin present idag :) Det blev en tavla på henne själv :p Gjorde det på Extrafilm.se. Där kan man skicka in ett eget foto och sen få det på en sån riktig duk sen, jag blev nöjd med resultat iaf :) Och sen blir det jobb imorgon mellan 15,00-20,15. Ett bra tag sen nu. Skulle först på kräftskiva imorgon men det blir björket med tjejerna imorgon istället :) Eller club Elvira som det heter :p Känns bra att gå på 18+ :D haha. Dock utan älskling men jag ska nog klara det :) Man kan ju faktist inte göra allting tillsammans, tyvärr :p
Jag gillar inte när man får såna ryck och det känns som att allt är fel, sånt fick jag idag och det var faktiskt längesedan jag grät men idag kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Men det blev bättre sen och man kan bli lite fundersam när såna här grejer faktiskt får en att tänka till och verkligen inse vad det man har faktiskt är nåt som man aldrig skulle klara sig utan. 


god natt för ikväll :) 

Lite bra knep till killarna där ute...

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.
När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel -Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den




Måste faktiskt säga att det stämmer. Iallafall på mig!


Hur kan man vara trött ?!

Sovmorgon idag, kunde sova till 10 och det gjorde jag :D Men ändå är jag trött :O Jag förstår inte hur det är möjligt. Antagligen har jag väl sovit för länge. Började skolan klockan 13,00 idag, hade två lektioner. Sen hem och nu sitter jag här :p Träffade även Lalle idag och kom fram till att vi kanske ska börja med vårt PA (projektarbete) snart. Vi ska ju som sagt göra smycken. Och hade tänkt inrikta oss på halsband och armband. Ska se om jag hittar en bild att lägga in här sen vi var på vår kurs och lärde oss hur vi skulle hantera sötvattenspärlor. Det var riktigt kul och fint blev det.

Just nu har jag så fruktansvärt ont i huvudet och vill gå o lägga mig. Men gör jag det så kommer jag aldrig komma upp imorgonbitti. Och det är ju inte så kul faktiskt. Kanske ska ta tag i det där med att använda mina glasögon :p



Där hade vi ett armband jag gjorde på kursen. Jag är ganska nöjd :)

Tjing tjing !


Men hejsan :p

Nu är det riktiga livet tillbaka. Skolan har börjat, dock utan att få träffa Filip varje dag :( Men har slappt schema som tusan och det är riktigt skönt. Kom hem från Rhodos den 17 augusti, det var himla skönt där nere :) Och livet fortsätter att gå vidare som vanligt. Jag är trött efter en dag i skolan med enbart långa lektioner. Så himla jobbigt. Sen att man hade lektion borta på Sallius utan att veta om det är ju också ganska så kul :p Fick reda på det typ 2 min innan vi började, så jag blev bara 5 minuter sen. hehe. För övrigt så har vi ju fått vår lille valp :) Melker heter han. En riktig buse som bits i princip hela tiden. Enda gången man kan gosa med honom är när han är trött och när han sover. haha. Men det går väl över. Och nu hade jag tänkt slänga mig på soffan och kolla tv och antagligen somna. Börjar 12,50 imorgon, så gör inget om jag inte kan somna ikväll. Tjingeling !

Här har vi poolen och utsikten från vår balkong :)


 Emma och jag en kväll i Lindos. Ja, vi matchade våra kläder med vilje :p

 Vår fina skoordning :D

Några bilder vi tog där nere :p

Semester !

Skönt som tusan att inte jobba mer denna sommaren. Mamma och pappa åker till Rhodos inatt så själv hemma en vecka sen åker jag själv ner till Rhodos med Emma ju, den 10 :) Ska bli skönt och kul ! Och imorgon är det paintball, ska bli kul men jag vet inte riktigt vad det är jag har gett mig in på så jag är lite rädd måste jag säga :p men men, det blir nog bra. Ha det bra ! Hörs nån annan dag !

RSS 2.0