Valborg, yeah :p

Fick nässpray till pollenallergin idag, taaack för det :p

Ska snart till Axel och grilla och sånt trevligt :) Så måste gå igen, måste fixa till sig ! :p


Ha en trevlig kväll !!

Varför finns pollen ? :S

Jag hatar det verkligen !! Ni som också är pollenallgeriker vet vad jag menar.. Nu har jag denna otur att jag är allgerisk mot allergimedicinen också !! :o Så jaa, jag hatar det ganska mycket. Jätte jobbigt att gå runt o ha kli i ögon,näsa,hals och öron ! plus att näsan rinner hela tiden och man går o nyser. Fruktansvärt jobbigt.

För övrigt så övningskörde jag för första gången igår, riktigt roligt det. Gick över förväntan måste jag säga, chockade t.o.m mamma ^^

Natti natt

Det där Andra avenyn är beroendeframkallande :p Var tvungen att kolla alla tre avsnitten nu innan jag gick för att sova. Sen blev det lite prat med älskling ! oooh, vad jag saknar honom nu ! men men, nu är det iaf läggdags :)

SOV GOTT !!! =)

Dålig rubrik

Är riktigt trött nu.. Jobbat idag, 15,00-20,15.. inte så farligt, men allt detta prat man hör hela tiden, det gör en trött i öronen och huvudet. Lite smått irriterad har man ju varit idag när man varit tvungen att sitta inne när det varit så fint väder ute. Kan ju hoppas att det blir lika fint nästa helg, då man är ledig heeela helgen + ons,tors och fredag. Den lediga tiden kan behövas.

Nu är jag så trött så jag ska lägga mig i sängen och kolla på Andra avenyn. Börjar 8,05 imorn, med engelska och nationellt prov ! Iiinte kul men men. ha det braaa =)


Tråååkigt har jag så jag bjuder på lite info !

Här kommer lite såna snabb-frågor med korta svar :p (förhoppningsvis):

Namn:
Hanna Helena Alexandra Bondesson
Ålder: 17, fyller 18, 5 juli.
Bor: Löberöd, ute på landet med andra ord :p
Vem bor jag med? Jag bor med min mamma,pappa och lillasyster+ två hundar.
Skola: Bergagymnasiet, Eslöv. 2:a året på Samhäll, språklig inriktning.
Sysselsättning: Sitter alldeles för mycket framför datorn, tränar på ett litet träningscenter utanför byn, där tränar jag allt från box till spinning, sen sjunger jag, umgås med kompisar och älsklingen :) (jobbar även på ICA på helgerna och när det behövs,ibland)
Bästa egenskap: Kanske bra lyssnare, tycker om att prata, är väl ganska så kärleksfull så mycket jag kan iaf.
Dåliga egenskaper: Otroligt dålig förlorare och det gäller allt från barn-spel till fotbolls-matcher, har ett hemskt humör, blir väldigt lätt uppretad och är väldigt envis (envis kan dock vara bra ibland:p)
Röker/snusar: Nejnejnejnej! Har inte prövat något av det.
Onyttig/nyttig? Väldigt onyttig :p äter godis eller kakor varje dag, försöker att skärpa mig och äta frukt istället.
Morgon-/kvälls-människa: Måste nog säga kvälls-människa, är den som älskar att ligga o dra sig i sängen så länge jag kan på helgerna, dock går det inte när man sover med Filip, vilket jag gör rätt ofta. Han ska upp direkt, värdelöst. haha.
Musik: Jag lyssnar på allt. Eller det mesta iaf, inte hårdrock och metal och sånt. Inte min smak där.

Vill ni veta nåt mer så bara fråga :p Jag kommer inte på nåt mer att skriva ^^

Tralalalaa =)

Idag bröjade dagen med nationellt prov i tyska. Gick bra måste jag säga :) Hoppas bara att resultaten blir detsamma. Sen har det inte hänt något sådär väldigt roligt i skolan. Men sen när jag kom hem, så stack jag till sånglektionen direkt nästan. Det är verkligen så fruktansvärt roligt att lyssna på sig och framför allt så känner man skillnaden nåt enormt när man sjunger. Idag blev det en ny låt, Eternal flames blev det denna gången. Riktigt rolig låt och passade utmärkt till min röst :) Börjar lära mig ordentligt att gå upp i dem riktigt höga tonerna, det är så kuuuuuul ! =)

Nu ska jag äta grillad fläskfilé m.potatisallad, yummi ! =)

Alexandra<3Filip ;)

2 månader men sammanlagt 5 ^^






                        image28


So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again

Måndag !

Sååå otroligt skönt väder, riktigt härligt :) Dagen har gått super fort fram, vilket kan vara skönt för det betyder sommarlov snart :) Och det i sin tur betyder bara ett år kvar i skolan ! Fyy vad jag längtar till studenten och allt det, förvisso så får man vara med om balen i år också. Vi har även fixat bords-placeringen inför balen, idag. Det gick bra och verkar som de flesta är nöjda :) Så nu hoppas vi bara att vi får det så här också. 
 
Tjinpling!

Hemma igen då

Har bott i Hörby i hela helgen :) mys pys. I fredags blev det Lund efter skolan med Emma och Sara, skulle kolla balklänning till Sara, gjorde det ganska fort sen stack hon. Sen klippte jag mig, får se om det kommer upp någon bild sen. Vet inte riktigt om jag är nöjd eller vad jag är. Iaf, sen åkte jag hem till älsk och vi lagade pasta med korv, gott gott :p Sen kom axel och tim och vi spelade mullvads-spelet och kotte. Och jag är världens sämsta förlorare, nåt otroligt. Sen åt vi glass när dem åkt hem, marrängsviss ? ja, god var den iaf.. 
   Igår vaknade jag o älsk vid 10 tiden kanske men gick inte upp förrän vid halv 12 ungefär, myyys. Då åt vi frukost, mannagrynsgröt och mackor^^ gott gott. hehe. Sen var vi flitiga båda två, älsk gjorde nån rapport och jag satt ute i solen och läste, riktigt härligt väder. Sen på kvällen så blev det grill-tajm. Hela "gänget" var där + sofie och Johanna :D riktigt trevligt. Fläskfilé blev det och efter det blåbärs-paj m.vaniljvisp. Först tänkt att spela kubb, men då var klockan redan 21 och det var ganska kallt, så vi gick in och spelade monopol istället. haha.
  Idag åkte jag hem halv 12 och sen direkt till Nova Lund, för att handla dop-present. Såklart handlade jag också, två t-shirts och en klänning :) 300 kronor som rök där, men det var det värt. Sen blev det hem och ner till mormor&morfar där mina kusiner var. Satt ute i solen i närmre 2 timmar och fikade, Skööönt med sol.

Nu ska jag bara ta det lugnt och strunta i det faktum att det är i skola imorn. haha.


Tjing tjing

Glass två dagar irad !

yummi yumm.. Glass är gott ^^ Igår åt jag och Emma glass och även idag fast det var med Malla och Sofie idag.. Igår blev det nån glass med vanilj och jordgubbs glass och sen var där sånt karamell strössel på ^^ och idag blev det en mars-glass.. Fruktansvärt gott ! :D Nu vill man ha sommar soom tusan.. Längtar till Bulgarien nu ! Så kul det kommer bli.. En annan sak som är kul är ju att Emma gästbloggade i min blogg igår :D det var rätt kul.. Hon är grym på alla dessa mode-sidor och allt annat. haha. Får ta in henne lite mer här.

Nu är det tyska-plugg som gäller. Prov imorgon :s jag tycker inte om det !

Auf wiedersehn ! (kanske stavas så :p)

16 april

Är och kommer nog alltid förbli ett datum som jag kommer ha i mitt huvud.. Som ni vet så är jag tillsammans med en kille som heter Filip :p Vi blev tillsammans första gången den 16 april, en av dem bästa dagarna i mitt liv kan jag säga. Låter jääääätte seriöst men jag har verkligen aldrig tyckt om en kille så mycket som han, visst jag är 17 år. Kan jag ens ha tyckt om någon kille riktigt ordentligt? Jag vet inte men jag vet att jag älskar Filip och det har jag aldrig varit ens i närheten med en annan kille. Han är verkligen en personer i mitt liv som betyder mest för mig, även när vi hade vårt uppehåll eller vad det var, så betydde han så otroligt mycket för mig. Och när han gjorde slut den 1 augusti, jag har varit riktigt ledsen två gånger i mitt liv och en av dem var då. Nu efter 7 månader blev vi tillsammans igen och jag tror inte att någon av oss har riktigt insett att det är han och jag igen. Kanske ska börja komma till insikt med det :p Iallafall är det svårt för mig att förstå att jag fått tillbaka den killen som jag kunde ligga o gråta mig till söms över, för att jag saknade han så mycket. Nu får jag dem där mysiga nätterna och morgnarna när man vaknar med hans arm runt om en, något av det bästa som finns för mig.
Jag älskar dig otroligt mycket Filip och hoppas det håller ett bra tag till nu mellan oss :)

Gästbloggar !

Glömde en sak bara !image24

Gästbloggar !

Hejsan !

Eftersom Allan är otroligt seg på att uppdatera så hjälper jag till !
Imorgon är de exakt två månader tills vi drar till Sunny, längtar längtar.
Bara ligga och gassa i solen och njuta, och hade inte sagt nej till att göra
det i denna bikini.  [från www.missselfridge.com ]
 
.

Nu ska jag återgå till min konversation med allan,
Take care / Emmaklämma


Poooh!

Tränade step i 60 minuter idag. Blev även träning med hantlar och pilates-bollen. Så otroligt dålig balans jag har, det är fruktansvärt. Men det går väl att träna upp hoppas jag :p Ska äta, duscha och plugga nu hade jag tänkt mig faktiskt. Sen ska jag sova gott ;)

Jag vill ha en sån step-bräda.. Någon som har en kanske ?

                                                                                

Golfsäsongen har börjat...

Och det gillar jag inte alls !! Det betyder att Filip kommer vara där ute hela tiden och då kollar jag hellre på dåliga filmer faktiskt.. hmpf.. haha :p Aja, det går bra ändå !

Slutade redan kvart över två idag, gutt ! Imorgon är det idrottsprov, kul ju.. Eller inte.. Fick även se menyn till balen idag, ganska hyfsad förutom förrätten. Kallrökt lax med något till där, några grönsaker. Fisk och allt annat som kommer från havet är inte riktigt sån mat som sätter igång mina smaklökar, tyvärr. Men det resten verkade gott iaf, kommer inte riktigt ihåg vad det var för nåt. Men det lär väl komma bilder och lite sånt sen efter balen :) Ska bli riktigt riktigt roligt faktiskt.

Nu ska jag plugga idrottsprov lite, skriver mer sen om jag kommer på nåt kul :p Tjing tjing

Jag vill ha sommarlov nunununu !!!!

Jag är trött och uttråkad hela tiden + att denna dagen har inte varit bra alls.. Vaknade med en "vagel" i ögat, vilket jag kallar för knast. Extremt ont, kunde inte riktigt kolla med ögat men envis som jag är så stack jag till skolan en åkte hem igen 12.25.. Nu är det bra iaf :) Skönt. har varit och tränat spinning/styrka i 80 minuter idag, skönt det också ! Och nu ska jag kolla 100 höjdare på kanal 5, stört-skönt program asså ! :D

Jag älskar dig Filip <3

Imorgon är en annan dag, med nya möj

Måndag imorgon igen

Då var denna helgen över. Var ju lediga i fredags, så älskling var här i torsdags och mös med mig :) Sen åkte jag till Eslöv på fredag och älskling fick åka hem :( Jag byggde på mina naglar igen :D riiiiiktigt nice ! Sen hämtade vi Emma-femma ^^ efter det och sen åkte vi tillbaka till Löberöd, inte ofta vi är här men men. haha. Nu är dte ju så att Emma är en liten jäkel så hon har fått en ny kamera, en systemkamera sååklart ! :D Skit bra var den. Så jag blev offer för kameran, riktigt kul :p Sen blev det jobb på lördag och sen till älsk direkt efter det, åt citronformage med jordgubbar och vindruvor, han är så kreativ ibland ;p Sen idag då, så åkte Filip till golfbanan och jag till Emma.. Sen kom jag hem och börjar på panik på att jag bor här ute, KATASTROF ! Jag klarar inte det snart mer faktiskt.. Nästan skönt att det är skola imorn faktiskt.. Fast hade det varit helg eller nåt så hade jag inte varit hemma ändå så. haha. Sen är man ledig hela nästa helg, skööönt, har jobbat 3 helger irad nu. mindre kul.. OCh vet ni vad ?! den 31 oktober så ska jag se Björn Gustavsson :D Fyyyy sören vad kul det ska bli. mihi..

Nu sk jag läsa någon av mina 4 böcker jag har, frågan är vilket språk. Svenska, engelska eller tyska ? Den 4 boken är en frivillig bok som nog är ganska onödig just för tillfället. haha.. Bjuder på en bild från Emmas och min kväll :)



Körkort !!!

Sara har fått körkort idag :D:D:D:D:D  GRATTIS GRATTIS GRATTIS

image18


Jag är duktig :D

Jag och Lalle har varit ute och cyklat precis ! cyklade hela 1 mil, jag är stolt men jobbigt var det, utan tvekan. Men skönt var det.. Så härligt väder måste jag säga. Riktigt skönt. Så jag får väl ta och äta något nu antar jag. Men vad ska jag äta? Har ni något förslag? Vad brukar ni äta efter ni tränat? :)

Tjing tjing

Skor skor skor :D

Jag älskar skor och skulle kunna fylla min garderob med bara skor men tyvärr hade min pappa inte blivit så glad då. haha. Tro mig, jag har försökt, det slutade med att jag fick sko-köps förbud ett tag. haha. Hittade ett helt underbart fina skor på http://www.urbanoutfitters.com. Dock måste man ju då skicka efter dessa men det kan det nog vara värt, iaf enligt mig. Dessa går på  $58 dollar, det vill säga ungefär 348 kronor. Sen tillkommer frakt etc.

image16
Hittade liknande på www.Dinsko.se Kostar 399 kronor

image17

Är dem inte underbara ? :D

Italienska steg 2 nästa år..

jaaaaa !! :D Vi kommer få läsa italienska steg 2 nästa år istället för latin B, det tackar vi hemskt mycket för ! Latin är trååååkigt. Kom precis hem från skolan, lagom trött nu måste jag säga OCH hungrig ^^

Blir nog ingen promenad idag, regnar ute :( Inget kul väder att gå ut och gå i måste jag säga. Får väl se om det klarnar upp lite, tror tyvärr inte det bara. Får köra på box imorn ! Ska bli nice..

Tjing tjing.. Skriver kanske mer sen :)

Spinning/styrka i 80 minuter, träningsvärk?

Jaa, det kommer jag nog verkligen ha imorgon. haha. Men det är så uuunderbart att få träna, jag mår verkligen ruskigt bra då.. Inte för att jag vill gå ner i vikt, absolut inte ! Men man rensar kroppen lite känns det som och man känner att kroppen verkligen mår bra av det man gör. Det är bra!

Har tyvärr inte varit en toppendag annars idag, lite synd tyvärr. Har haft lite dåliga dager på senaste tiden, tycker inte om det alls..

Jag måste klippa miiiig !! Jag orkar inte ha så här rakt och tråkigt hår, ingen lugg har jag heller knappt. Usch ! Ni tänker säkert så här, "men gå och klipp dig då ! Hur svårt kan det vara ?" Men nu är det ju så här, jag vill spara mitt hår så det blir en så jätte fin uppsättning till balen :) Men jag kan väl kanske fixa luggen ändå och dit jag ska och fixa min frisyr, det känns som att dem har koll på läget så jag kan kanske klippa upp det lite också.. Hmm, tål att tänkas på.. Ni lär få reda på svaret, hehe.

Nu ska jag sova, trött som en gris efter träningen. Funderar på att bli instruktör i box som jag ska träna på onsdag. Kan vara nåt.. Imorgon är det 5 km som gäller, min kondition är sämst !

Sov gott, gott folk ;p

Björket igår !

Det blev Hässlehåla (Hässleholm) :p Det var sådär måste jag säga ! Spårade ur lite och nej jag var ingen glad människa igår när det började närma sig hemfärd. Men iaf, sov hos Emma Femma :D haha

Idag var älskling här :) Alltid lika mys ! :) han fick komma och hämta mig i höör, så vi var hemma vid 2-tiden :) Åt grillat, så hiiiiimla gott.. Grillat är godast, utan tvekan ! Hemmalagade biffar med bacon lindat runt och friterade pommes frites till det, jag säger bara mMmmmm ^^ Man blir ju hungrig nu. haha.. Sen hittade jag vaniljglass i frysen och till det hade vi nougatsås och lakritssås :) och drack såklart Påskmust ! Gott som tusan..

Måste ju berätta också, jag var på smink-kurs på Make up Store i fredags. Riktigt roligt, ska göra det igen någon gång :) Jag och Emma upptäckte även en av deras ruskigt goda parfymer, som heter, I do. Riktigt sommrig doft. Hade det inte varit för att jag måste spara pengar så hade jag köpt den direkt :) Får bli nästa månads inköp. Eftersom att balen nu också ska betalas, vilket blev en kostnad av 640 kronor. Får väl vara värt det hoppas jag :p


Sov gott Sverige :) Tjin tjing

couscous kaffe knäckebröd

haha.. Såg den reklamen där en sån "lite äldre man" rappar, haha.. Då sa han det, min rubrik.

Kom hem från skolan vid 15-tiden, somnade ungefär vid 15.45 :p Såå skönt att sova en stund, kanske lite för länge, vaknade 17.10, ungefär. haha. Skönt var det iaf.

Träning ikväll, box igen ! mycket skönt att träna nu igen, tränade inte på hela förra veckan. Det känns. Så nu ska jag försöka komma igång med att äta lite bättre, har bara ätit 3½ godisbitar idag :p dock 2 chockladbullar i skolan..

Jag har hittat en ny favoritlåt som jag tycker ni kan lyssna på, ni känner säkert igen den, om ni kollar på tv-reklamer ibland :p 

http://www.youtube.com/watch?v=MR5xv3pt7KI

Kommer ni på vilken reklam det är så kan ni ju kommentera inlägget med vilken ni tror det är :D

Tjing tjing ! nu ska jag plugga tyska !

Dåligt uppdaterat, jag vet !

Fast det har inte hänt så värst mycket måste jag säga.. Var på 80-tals fest i fredags, mycket trevligt :p Bilder finns att se på http://AlexandramedA.bilddagboken.se :) Så kolla in där..

Har precis varit och tränat. Tränade step idag och fyyy vad dålig koordination jag har :p Men jag klarade det efter många om och men :p Imorgon blir det box och sen blir det nog en jogging-runda i Skrylle på torsdag.. Nu får vi ta tag i detta :D

På fredag ska jag också på smink-kurs på Make-up Store ! :D Ska bli sååå himla roligt.. Nästa fredag ska jag bygga på mina naglar igen ! Det ska bli skönt och snyggt som tusan, saknat det faktiskt.

Idag hade vi "buffertdag" i skolan, så åkte in där och var där i ungefär 10 min, haha. Sen bar det av till Lund med Emma och Matilda, där vi åkte till Nova Lund.

image14


En blå/vit - randig body från gina: 129 kronor
Svart penn-kjol från gina: 149 kronor
Vit väska från H&M: 98 kronor

Jag tyckte iaf att jag gjorde lite fynd iaf :p + att jag handlade pärlörhängen på Glitter också, för 69,50 kronor.. Pärlor passar till allt och eftersom jag klantat mig och gjort av med mitt andr par på fyllan, så var ett nytt par definitivt


RSS 2.0