- Det blev en kul Halloween- middag (=

Igår var vi som sagt hos Tim och käka tacos o blåbårs-, äppel-, fläder-paj :p gott gott.. Vi kollade även film, den första filmen var extremt dålig, aldrig mer att killarna ska få välja film igen. Det stod "för den som gillar tortyrporr" på baksidan, hmm, undras tro vrf dem valde filmen ? Den va jätte dålig verkligen :p sen när Malla, Emma L, Sara och Andy stuckit hem så kollade vi andra på Mr.Brooks, en thriller, den va faktiskt bättre. Satt dock o halvsov mig igenom filmen men iaf :p haha.. Sen var det hem till bästa Emma och sova :D och sen stack jag hem idag vid 12, fick skjuts av "fille da man"  hahaha.. Så fixade han min dator o lite sånt, tog för tusan 3½ timme.. Fick massa bra musik :) wiiie..

På fredag är det jägers som gäller och det ska bli ÖÖÖÖÖÖÖÖS !! :D och Interphace ska dit, det gillas ;) Sara och jag ska äga som vanligt, min lilla sötsak ;D

- Pilates-bollar kan man ha kul med... :P

...Iallafall om man heter Filip Hansson.. HAHAHAHAHA.. Som sagt, skriver lite mkt om honom, men iaf.. Igår kom Axel,Filip o Fidde o skrämde mig,Emma o Alex genom att banka på emmas fönster typ 23-tiden, det va inte kul :p så kom dem då in o snacka o så. Så har Emma fått en pilatesboll och filip ska tvunget vara på allt, så satt han på den så va jag inte i rummet, så hör man bara en duns o massa skratt. Filip har trillat av den bollen o ligger på golvet o kommer knappt upp. HAHA.. Det roliga va att han gjorde det en gång till sen med lite hjälp dock :p mohahaha..

Ikväll ska vi till Tim o käka tacos o sen ska vi väl kolla på film eller göra nåt, vet inte vad.. Är hos bästa Emma nu :)


Ha det bäst !!!

- About you know...


Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

All that it takes, one more chance
Don't let our last kiss be our last
Give me tonight, and I'll show you

I know everything changes,
I don't care where it takes us
'cause I know how I feel about you

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

Not a day passed me by, not a day passed me by
When I don't think about you
And there's no moving on, 'cause I know you're the one
And I can't be without you

- vi hade iaf tur med vädret :D

Igår var ganska kul.. Var hos Emma, vi var ute o gick från 21.30-01.30. hahaha.. ganska duktigt tycker jag :) Men iaf.. det va nån fest där som många folk som vi kände var på. så gick vi där förbi, så bara kom först tim ut o snacka med oss, sen kom Simon, Alexandra och Challan ut.. Och Simon asså, den killen är helt makalöst rolig ! jag orkar helt allvarligt inte ens skriva allt roligt han sa, helt otrolig ! :D:D:D:D:D Kan bara bli kul att ha med han på Björket på lördag. Men en kommentar var ju då som ni ser rubriken: "Vi hade iaf tur med vädret!"  Idag har bara vatt en slappe-dag. Skönt som tusan ! och nu ska jag duscha o kolla på film !

Haj haj !!

Freedag ^^

Då var det fredag igen, värst vad veckorna går fort :s det e nästan lite skrämmande. Men iaf, hänt nåt kul i skolan idag `? ehm, kanske när jag o Steffi ägde Filip på hans snack om sin hemska baslåda :p Det va rätt kul.. Annars inget speciellt. Jobb efter skolan men där va ingen snygging som kom in o handla nåt så det va rätt kasst ;) haha..


Nu ska jag kolla idol ^^ :) Ha det bääääst !!

Tjenna tja ;)

Idag har varit en lugn dag, inga raseri-utbrott ÄN ! haha.. Inte hänt så mkt kul idag eller jo en kul sak som jag o Sara skrattade åt som tusan idag.. Vi hade en håla på 2½ timme idag, så hade teknik-klassen lunch under dem 2½ timmarna. Så satt jag,Sara,Anja o Saga o pluggade, så kom filip o andy, som går i teknik-klassen, fram till oss och snackar o så. Så tar filip min spanska-bok och sen tar han mina nycklar, så har jag en sån lite nalle i mina nycklar. Så kollar jag på filip för han va ovanligt tyst för länge :p så när jag kollar på han så sittar han o leker med den nallen, den går på nån stig som va i boken så gjorde han små ljud till. HAHAHAHAHAHAHAHA.. Asså som vi skrattade åt han ! helt makalös den killen asså ! Det va nog dagens höjdpunkt det där :p

Nu sitter jag o äter glass med chocklad- och kolasås ^^ myyyycket gott och det ska jag fortsätta med nu också hade jag tänkt ! Ha det underbart ! vi ses ! ;)

- Varför ?!?!

Dagen började bra som tusan, lite trött bara men det e jag alltid.. Gjorde engelsk-provet hyfsat snabbt o skrev i allt som jag kunde, så hyfsat bra insats där ! Somna på rasten på latinen, SKIT bra..!! Sen var det idrott, tre-kamp i fotboll,volleyboll och innebandy.. Gjorde riktigt bra ifrån mig och så himla roligt.. Kommer man hem, har inte min syster släppt ut hundarna, så jag får göra det såklart.  Så sa ska jag ta in den gamla hunden som är så jävla vresig o sur, tar jag tag i hans halsband så bara vänder han sig om o försöker bita mig :o det va väldigt nära att han gjorde det och tro mig man vill inte bli biten av honom med hans räliga tänder. Så blir skit arg på det mest rädd antaglien. Kommer upp på jobbet o tar min lönelapp, får extremt lite i lön !!! Så jäkla besviken asså ! Och nu sitter jag här och avreagerar mig ! Och tro mig det är inte sista gången jag sitter o skriver så här.. Detta är typ min aggressions-blogg, så jag inte ska ta ut det över andra !!!

- Man blir så trött asså !

Jag var tvungen att starta upp min blogg igen. Kände att jag behövde ha ett ställe att få avreagera mig på lite, kanske inte så många som kommer lyssna men iaf..

Mitt största störande objekt idag: FJORTISAR som tar såna patetiska bilder o lägger ut dem på bilddagboken.
Jag tåler det verkligen inte. Jag bli tokig !! Jag tycker det e så himla fult och blir så himla äcklad av det.. Det jag mest kan störa mig på är att vissa av tjejerna är inte snygga och ändå får dem såna kommentarer som "sexigt", "fan va snygg du är". Oftast är det för att dem i princip inte har några kläder på sig ! Ena tjejen är en hora den andra är snygg som tusan för att hon lägger ut såna bilder :s jag förstår det inte..

Mitt andra störande problem idag är: Engelska-prov..
Jag är inte ett dugg sugen på att skriva prov, men vem e det egentligen ?  haha.. Jag har tappat jätte mycket av min motivation till engelska tack vare den läraren vi har.. Det är förjävligt ! Men men.. Iaf iaf, får väl öva på det istället nu^^

Jag åker till Rom den 11 november, jag längtar som tusan.. ! det ska bli skönt att komma härifrån lite, även om där e kallt och man riskerar att få sina pengar snodda hur lätt som helst :s en till sak som är störigt. Att folk inte har lite hyfs i kroppen..... Haaaaj haaaaaaaj

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0