Godkväll !

Idag har det varit beachsoccer för hela slanten, dock gick det inget vidare för våra kamrater men dem är iaf i Bslutspel imorgon ! Och tänkte bjuda på en bild på dem, förresten kommer allan bli jätte nyfiken nu, jag har köpt hennes artonårspresent!



Martin, Fidde, Tobbe, Axel, Simon, Tim och Filip


Resan är bokad!

Resan är äntligen bokad, den 10 augusti bär de av till rhodos ! Incheckning redan 03,55 på sturups flygplats. Ska bara föra över pengar till allans mamma så är resan betald och klar. Dock blev det lite fel då de beställdes avbeställningskydd till min resa också men det har jag redan i min hemförsäkring men vad gör de, nu kommer ju jag också utomlands, och med Allan dessutom! Jag är glad glad glad.



// E

Horoskop

För att göra Allan lite glad så skriver jag lite inlägg och så får hon detta att läsa när hon kommer hem från jobbet. Gäller även dig som har födelsedatum den 5 juli 1990.


Poolparty?

Angående poolpartyt jag skrev om igår som äger rum nu ikväll, tvekar jag starkt att gå på. Just nu ösregnar de och åskar men klockan är iofs bara halv ett och vi ska inte åka förrens sju så de kan ju ändras, får hålla tummarna på de. Nästa tisdag ska iaf det fina sommarvädret börja komma tillbaka , i alla fall om man ska tro Smhi.

  

Bild: Tisdag 1/7 väderprognos


Ny plattång !

Det skulle jag verkligen behöva. Eftersom att jag är helt frälst i rosa, vad konstigt :p Iallafall så har jag hittat några olika. I olika prisklasser då.

Här är BaByliss Plattång Slim Ceramic:

Den kostar 395 kronor varav 10 kronor till rosa bandet. Inte så farligt dyrt måste jag säga men supersöt :)

Sen har vi Vidal Sassoon Nano Tourmaline & Ceramic:

Väldigt skrikig färg och den är nog inte så lätt att bli av med :p Kostar 399 kronor och finns även i färgerna grönt och orange.

Sen har vi en från GHD Hot Pink Styler:

En lite dyrare variant, kostar 1999 kronor. Den här lär man väl inte heller tappa bort skulle jag tro :p Här går också pengar till rosa bandet, 135 kronor för varje såld plattång går till rosa bandet.

Dessa tre hittade jag på http://www.eleven.se/ Där finns även massa andra saker till styling etc :)

Där var tre stycken iallafall som jag tyckte var riktigt söta iallafall. Får se om det blir nåt sånt kap senare i sommar, eller så kanske jag önskar mig en till min födelsedag :) bara 8 dagar kvar nu !

Jobb om en timme, hörs kanske sen :) Antagligen kommer Emma in och skriva nåt sen, hoppas på det iallafall ;p

PUSS !

Bag In Da Box

Det var lägesen jag hade en låt som fastnade så mycket i huvudet ! Ni måste lyssna på denna. Den sätter sig och skulle inte förvåna mig om det blir en sensommar-plåga^^

http://www.youtube.com/watch?v=c2pmVwFryV8 

Poolparty!

Imorgon kväll är de poolparty som gäller, och jag har fortfarande inte lyckats få med Allan. Så de här är ännu ett försök till att få med henne, och jag hoppas verkligen hon följer med då jag vet att jag kommer ha mycket roligare i såfall!
Såå jag försöker med en liten bild som kanske gör henne lite sugen.





Så Allan tänk dig typ som denna bilden, massa folk plus B som i Bag in Box !

// E


Jag kan också ! :p

Jag kan faktiskt också skriva inlägg, så det är så ! Jag har bara inte orkat på sistone :p Men allt är bra med mig, kanske inte riktigt just nu. Är rädd för att jag börjar bli sjuk, fryser hela tiden och har blivit lite förkyld :( men men bara det är över till 5 juli, alltså nästa lördag :) För då fyller jag åååår :D Jag blir stor flicka, jag får köra bil, jag får rösta, jag får gifta, jag får dricka sprit utan mina föräldrars tillstånd på barer etc MEN jag får inte köpa egen sprit på systembolaget. Så jag får med andra ord inte supa mig full hemma ! Dum grej det där tycker jag. Men iallafall. Jag hittade också en väska som jag ville ha.


Vill ha !

Eftersom Allan är super seg på dehära med att blogga så får hon lite hjälp av mig nu. Hittade precis en rikrigt snygg väska som hade varit perfekta handbagaget till Greklandsresan som väntar på oss.



Du hittar den på forever21 för cirka 150 kronor !

Semester!

Imorgon kanske resan bokas hoppas verkligen på de. Och i så fall förljer jag med Allan ner till hennes familj i Rhodos den 10 augusti, super kul. Ska bli riktigt härligt, eller vad säger ni om detta hotell? ; D


Balen :)

Den var mycket rolig måste jag säga. Fina kläder,fin frisyr, god mat, snygg kavaljer ja, kan man be om mer ? :D haha.



Och så här fina var vi :) Jag har inte så många bilder på min kamera,hoppas på att Filip fick lite fler. Så får lägga in dem någon annan dag !

Idag har jag bara legat vid poolen. Riktigt nice med egen pool nu. Ungefär 24 grader idag och solfångaren har inte varit igång. Riktigt skönt ! :)

Nu är jag trött som sören.. Så godnatt !

Man blir dålig på att skriva när det är fint väder :p

Man glömmer helt bort det. Det är för fint väder för att sitta inne och skriva här tycker jag. Fast idag så har det varit lite blåsigt dock.  Igår blev det idrottsdag, gick 1,5 mil, DET var jobbigt. Under tiden så hade skolans treor sitt sambatåg. ( Längtar som tusan till nästa år. Hoppas tiden går snabbt) Och imorgon är det ju då studenten som gäller :) Ska bli kul och sen är det utspark på jägers som gäller. Har faktiskt varit och köpt en student present till älskling fast han inte ville ha någon :p Får berätta någon annan dag vad det var. Man vet aldrig om han får nåt ryck och läser här :p haha. Köpte även en till bikini och en tröja. Ska lägga in bilder nån dag :) Och på lördag är det äntligen balen !! Ska bli så himla kul. Klä upp sig riktigt ordentligt och massa ! Ska lägga upp bilder här eller på bilddagboken. Längtar som tusan iallafall ! Och idag blir det träning med lalle ! Skönt som tusan, röra på sig ordentligt. Även om man gick så jätte långt igår och var helt död när man kom hem :p Men ha det braa !! PUSS !

Poolen är nere och jag ska nog bli snickare :p

Hahaha.. Skämt o sido. men jag har faktiskt hjälpt till jätte mycket med poolen idag och det har gått hyfsat bra.. Förutom vid ett tillfälle men det kan vi ta någon annan gång ( det gjorde lite ont i mitt huvud kan jag säga, dock ingen hammare inblandad :p)  Och jääääklar i havet vilken färg jag fått på min rygg ! och då menar jag nästan riktig färg, helt röd. Otroligt nog så gör det inte så jätte ont ändå faktiskt, ändå ganska bra :) Så nu är jag helt slut. Det är jobbigt att vara ute i solen en hel dag. Men fyyy vad underbart det är :) Nu ska jag sova och imorn ska jag fixa mina naglar :) Sen efter det ska jag till Emma och på tisdag blir det "friluftsdag" för att treorna har sitt sambatåg (fuuuuuuuusk;)) Men vi höööörs ! PUSSPUSS !

Ps. Festen igår var kulkul:)

RSS 2.0