23 december

Idag fyller min pappa 40 år och jag och Filip har varit tillsammans i 10 månder ^^ Så grattis till oss tre idag :)

För övrigt så har jag inte gjort ett smack idag. Jo en sak men det vill jag inte skriva än^^ Kommer senare^^ Sen har vi haft lite gäster och en himla massa telefonsamtal till Pappa.

Imorgon ska jag jobba mellan 8-14,30. Sen ska jag och min familj vara inne i Lund hos farmor och farfar :) Där även min faster och hennes man kommer att vara.

XOXO;) Alexandra och God jul och gott nytt år !

Countdown:
Vi utesluter julafton från listan nu :p
52 dagar till Frankrike!
163 dagar till studenten !!!!

16 december

Som alla nog vet vid detta laget så var det jordbävning i Sverige idag. Och jag som de flesta andra vaknade utav det. Rusade upp ur sängen och där står pappa, "jag gjorde inget!!" "Jag lovar, jag har inte rört någonting" haha. Jag höll på att dö av skratt. Min pappa tror att det är han som gör jordbävningar och ändå är han inte tjock :p Lite läskigt faktiskt imorse ändå. Men sen tror jag att nu när man vet att det faktiskt kan hända i Sverige, dessutom ungefär 4,5 på richterskalan, så tänker man nog mer på vad de i de länder som faktiskt har jordbävningar ofta, får utstå. Jag gör det iallafall. Så södra Sverige se detta som en erfarenhet.

Annars idag så har jag hittat min balklänning :D Riktigt fin är den :) Dock ska jag inte ha den i blå som bilden, utan i brunt:) Så det blir att jobba lite på solbränna. haha. Tar 3 månader att få hem så jag har ändå någon månad på mig. Sen funderar jag på att sätta en tyllkjol under.Inte jätte stor men litet tunt lager, så jag ändå får upp lite volym på den:)



Jag har även varit på Nova idag och handlat julklappar :) Fast bara till Filip :p Men nu är det klart iallafall. Så det är skönt.
Och sen har jag tränat step med Lalle idag. Riktigt skönt, det kändes som jag skulle kräkas efteråt, så mycket tog jag i.
Imorgon efter skolan så ska jag till Filip och då ska vi göra julgodis:)

Nu är det läggdags och jag hoppas verkligen inte att efterskalven känns så mycket.

XOXO;) Alexandra

Countdown:
8 dagar till julafton
59 dagar till Frankrike
170 dagar till STUDENTEN !! :D

15 december

Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde kass när jag vaknade. Så jag har hjälpt mamma att göra pepparkakshus och knäck har vi också gjort :) I lördags så hade vi överraskningsfest för min pappa som fyller 40 nästa tisdag. Och det var riktigt lyckat för han hade inte anat något alls. så vi var ungefär 50 pers som överraskade honom, riktigt kul.

Här var min outfit för kvällen :


Klänningen är från Vila och skorna från Dinsko :) Där var kallt inne, därav koftan.

Sen måste jag berätta en annan kul sak. Jag har köpt ny mobil idag :D Hoppas den kommer denna veckan. Det var den jag har visat förr i bloggen. LG KS360, i röd :D Den är så fiiin.

 Inte världens bästa bild men ändå ! Den är fiiin :D

Imorgon ska jag, Sara, Emma och Malla kolla på klänningar i Vinslöv :D Ska bli kulkul.

XOXO;) Alexandra

Countdown:
9 dagar till julafton
60 dagar till Frankrike
171 till STUDENTEN !! :D


9 december

Hejhej! Nu är jag hos Emma och hon syr en klänning och jag sitter och är lite hjälpreda ^^ Imorgon så ska vi köra till Kristianstad och även köra runt lite där. Min andra stadskörning, bara typ 3 kvar. Suck. Förstår inte varför man måste köra så många ggr. Men men, lika bra att stå ut bara och försöka få det klart så fort som möjligt, helst innan 13 februari :)

För övrigt så är jag nu ekonomi-/inköps-chef för mitt företag Sonrisa, som jag har tillsammans med en annan Alexandra:p Vi gör mestadels armband men även lite halsband. Vi gör mest med sötvattenspärlor men även lite andra sorters pärlor. Jag har lagt upp några bilder tidigare från då vi var på smyckekurs. Och armbanden som vi gör nu, de liknar de ganska mycket. Fast nu lägger vi som sagt till andra sorters pärlor också. Igår satt jag och Lalle(Alexandra) och gjore lite armband och diskuterade priser etc. Och ett utav de jag gjorde igår blev sålt idag, för 80 kronor :) Så de är inte speciellt dyra. Plus att pengarna vi får in ska gå till ett gott ändamål. Vi vet inte riktigt vilken organisation, eller vilka, som vi ska skänka pengarna till. Så har ni några bra förslag med bra motivering då som bara skriv det i någon kommentar här :) Ska försöka skriva mer här i bloggen om företaget. Eftersom vi vill att det ska komma igång lite mer och vi vill få mer beställningar. Perfekt julklappstips till er mamma eller någon annan kvinnlig individ ni känner :)

Nu blir det snart läggdags, upp tidigt imorgon och vara pigg inför körningen^^

XOXO ;) Alexandra

5 december

Inte lång tid till julafton nu ^^ Och igår fyllde Tranan äntligen myndig :D Så säger Grattis till henne här igen :)

Snart ska jag iväg och sjunga för nästa söndag så ska jag sjunga i kyrkan. Lite pirrigt för jag har börjat tabba mig som tusan. Går inte upp i tonerna när jag ska göra det även om jag vet precis hur jag ska göra. Fuktansvärt störigt, så jag ska sjunga stilla natt hela nästa vecka :p Nästa helg är det även lussevakan, får se hur jag tänker göra med den. Inte så jätte sugen faktiskt. Kanske blir Stenssons istället för jägers? Vi får se.

Denna helgen ska jag iallafall jobba både lördag och söndag. Imorgon ska jag även fira min kusin som fyller 6 år :) Känns verkligen jätte konstigt, åren har verkligen bara flugit iväg. Och ikväll blir det idol-kväll.

Jag har även fått en byrå och en ny spegel. Har kanske sagt det tidigare men jag ska försöka få pappa till att sätta upp spegeln idag, så kan kanske visa er sen hur fint det blev :)

Jag har även köpt skolkatalogen idag och hyfsat bra blev jag på fotot också :)


Countdown:
19 dagar till julafton
70 dagar till Frankrike
181 dagar till studenten :D


XOXO;) Alexandra

1 december

Idag kopplade jag in vår systemkamera till datorn för första gången :p Har haft den sen typ i augusti någon gång. haha. I allafall så hittade jag en jätte söt bild på vår lilla vovve när han var lite mer än 8 veckor.



Han är så söt och faktiskt lika söt fortfarande. Dock har han fruktansvärt mycket mer päls nu och är något större. haha.

Jag har även varit på någon smyckeförsäljning idag. Hittade en diamantring jag gillade. Så här ser den ut:)



Jag har även kommit fram till att jag tycker om att ta foto och fixa till de efteråt :p Kanske ska bli min nya hobby? haha. Jag behöver en sån. Plugga/köra till körkortet är ingen vidare rolig hobby. Men nödvändig. haha.

Stadskörning på torsdag och imorgon har jag italienskaprov och jag vill inte!

XOXO;) Alexandra

PS. Jag kommer gråta om det inte kommer något nytt GG avsnitt imorn^^. DS.

RSS 2.0